Skocz do zawartości
IGNORED

Reklama Komputronik

kichanadeta

Rekomendowane odpowiedzi

No to juz zakrawa na parodie Redakcyjo. Przy wejsciu w kazdy watek zsuwa mi sie na ekran w/w reklama . Uwazam to za lekkie przegiecie. Toleruje babcie z alledrogo ale ten obrazeczek dziala mi na nerwy. Prosze o usuniecie owej panienki z laptokiem

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

https://www.audiostereo.pl/topic/47732-reklama-komputronik/

Ja przegladam w Operze. IE nie uzywam juz ze dwa lata. Blokuj niechciane reklamy i tez nie mam problemu na innych witrynach poza Audiostereo.pl

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

No to audiostereo.pl przeglądaj na Firefox z AdblockPlus i i NoScript i no problem - zero reklam.

A resztę w operze.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Nie chce miec dwoch przegladarek Opera mi odpowiada . Zaraz znajde jakis sposob. Widze , ze jest tez flashblocker dla oprey.

No i po klopocie. Diekuje za porady mozna usunac temat.

P.S teraz to juz nawet tej babci nie mam tylko znaczek flasha.

TO malutkie f juz mi nie przeszkadza. Poza tym Opera jest szybsza pozera mniej zasobow. I mnie sie bardziej podoba. Bawilem sie mozilla ok pol roku sprobowalem Opera i juz tak zostanie. Podobnie jak Ubuntu zamiast wyrobow Pana Billa.

Nie jest tak zle;) mi reklama nie zawsze wyskakuje. Przebywalem na forach na ktorych co ktorys post z kolei byl postem reklamowym z banerem. Czyta sie cos przesuwa przegladarke w dol a tu nagle jeb, post pana "reklama" mila pani w avku i baner jakiegos syfu.

Nie piszcie takich rzeczy bo dostaniecie od redatora naczelnego przez pomyłke PW :

"Podobno masz coś na lancastera? Śmiało zakładaj o tym temat tylko go nie blokuj w nim. Jak cos będzie pisał to usuniemy i tak. Do dzieła."

I tu juz firefox z dodatkami nie pomoze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.