Skocz do zawartości
IGNORED

Zona audiofila - konkurs

nautilus81

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wpadł mi swietny pomysł na konkurs po tytułem zona audiofiala.

Warunkiem wziecia udziału w kokursie jest przesłanie swojego zdjęcia wraz ze swoją zoną/kobietą.

Konkurs bedzie trwał 30 dni. W tym czasie forumowicze będą mogli oceniac chwalic badz krytykowac.

Konkurs bedzie miał dwie strony medalu zwyciezcą bedzie zarówno własciciel najbrzydszej i najładniejszej zony.

Po okresie 30 dni zrobimy głsowanie jawne na forum bedziemy pisac "moim zdaniem najładniejszą zone ma.....

a najbrzydsza........" a na koncu podliczyy głosy. Mozna głosowac na siebie!!

Postanowiłem zasponsorowac nagrode dla włascicela najbrzydszej zony - płyta cd (prosze o propozycje adekwatnych tytułów płyt).

Szukam sponsora który ufunduje nagrode dla włascicela najładniejszej zony (pewnie wygram ja :) wiec głupio zebym sam sobie dawał nagrode.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/47784-zona-audiofila-konkurs/

Hmm mysle ze to jest ponizajace oceniac wyglad naszych zon ,dziewczyn, narzeczonych czy jak je tam nazywamy a raczej powinnismy poddac ocenie ich ,,nieupierdliwosc,, i przychylnosc naszym fanaberiom.

Moja chyba by wygrala w tej dziedzinie bo jest nadzwyczaj wyrozumiala i tolerancyjna byle klocki byly ladne :)

robix

>markam

DOBRE ;)

Obawiałbym się brania sobie do siebie wyników konkursu --- która z pań chciałaby usłyszeć, że jest najbrzydszą żoną ???

Lepszym rozwiązaniem byłby wybór najładniejszej pani żony audiofilki --> i tylko najładniejszej.

Pozdr!

szakunec, 17 Gru 2008, 20:23

>>markam

>

>DOBRE ;)

>

>

>Obawiałbym się brania sobie do siebie wyników konkursu --- która z pań chciałaby usłyszeć, że

>jest najbrzydszą żoną ???

>Lepszym rozwiązaniem byłby wybór najładniejszej pani żony audiofilki --> i tylko najładniejszej.

>

>

>Pozdr!

skandal dyskryminacja brzydka też che coś wygrac

Po pierwsze płyte wygrywa mąz a nie zona (ona nie musi o tym nic wiedziec). Moze z brzydką ktos sie moze urazic ale ja wiem to tylko zabawa.

Jako pierwszy daje zdjęcie i powaznie traktuje ten konkurs i mam nadzieje ze inni tez tak go potraktuja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.