Skocz do zawartości
IGNORED

DENON 1604 + DVD700 + Tannoy M2+M1

KoKoS

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ale to zdaje się jakieś kino domowe, więc nie ten adres. Spróbuj skrajnie z prawej. Natomiast same firmy niezłe, jakkolwiek seria mercury jest dość tania, i para M2 plus para M1 może kosztować wszystkiego najwyżej 1500 pln, ja bym próbował dać jeszcze mniej.

oj bolantus tłumaczyliśmy Ci to już w poprzednim poście, po co więc mącisz ludziom w głowach? Podłogówka w rzadnym razie nie zastąpi Ci suba. A co do subwoofera tannoy to opinie na jego temat są bardzo różne, przedewszystkim ma słabą moc ale w twoim pokoju może się sprawdzić. Najlepiej by było jak byś go odsłuchał w pokoju o podobnych gabarytach do twojego.

Gość bolantus

(Konto usunięte)

jasko - napisałem "przynajmniej narazie".

Jak kokos będzie mieć kasę to sobie dokupi suba i będzie mieć komplet.

Ja też zdecydowałem że sprzedaję Polarisy i kupuję Avance 503 + Suba Tannoy m10.

KOKOS-> jeżeli chodzi o tannoy to lepszej oferty w tej cenie nieznajdziesz. A jeżeli chodzi o subwoofer to nie wiem ile możesz na niego przeznaczyć? podaj cene, wtedy spróbuje coś doradzić.

bolantus->no proszę, widać że to forum potrafi zdziałać cuda!:) bardzo mnie cieszy że przejżałeś na oczy, jak dokonasz wymiany, opisz wrażenia, wiele osób może na tym skorzystać!!!

Pozdrawiam

Gość Kokos_

(Konto usunięte)

Chcialbym wydac na suba nie wiecej niz 1000. Zastanawialem sie wlasnie nad subem Tannoy m10( na allegro chyba 800PLN - nie dokonca rozrozniam serie tutaj) albo Koda Sw1000, ale do kody nie mam przekonania. No i musi byc w kolore jasny buk.....

koda sw-1000 to bardzo dobry subwoofer, w kategorii jakość/cena jest rewelacyjny, to samo tyczy się tannoya jest on jednak trochę słabszy, musiałbyś sprawdzić jak obydwa modele zachowują się w twoim pokoju i dokonać wyboru. Ja mam dla ciebie jeszcze jedną propozycje, musiałbyś co prawda dopłacić 300zł ale to może okazać się strzał w dziesiątke. Mam na myśli subwoofer Paradigma pdr-8 w promocji w Melomanie kosztuje 1350zł ale ja się dogadasz powinni ci go sprzedać poniżej 1300zł. Co do dzwięku paradigma to moim zdaniem są to jedne z lepszych niskotonowców do kina domowego (aczkolwiek stosunkowo słabo odgrywają muzyke). Jeżeli masz możliwość to odsłucha Paradigma podejżewam że cię zainteresuje!

pozdrawiam

jesli sub do kina i od czasu do czasy muzyka to SW1000 jesli cena ma być do 1000 zł ,a Paradigm to suchałem i bas jest srasznie wolny i masywny do kina dobry ale do muzyki słabiutki więc dopłacać te 300 zł to raczej nie warto ale posłuchać mozna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.