Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz 24/7... przezyje?

Homunkulus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

1.Czy dosc leciwemu wzmacniaczowi np: Nad 3020 lub 310 nic sie nie stanie jesli bedzie wlaczony 24h na dobe z czego jakies 8-10h sluchania muzyki na 10-20%? Czy wplynie to negatywnie na jego zywotnosc?

2.Jakie sa roznice miedzy modelami nada 3020i,3020e itp? czy jest jaka znaczaca roznica miedzy dodatkową literką na koncu??

https://www.audiostereo.pl/topic/48511-wzmacniacz-247-przezyje/

Mój gra 16h/24, a wylaczam go raz na jakis czas. Ja mam wersje B. Różnią się zaciskami z tyłu, i poborem z sieci w granicach 10VA. Są wersje z dwoma wiekszymi, lub czterema mniejszymi kondensatorami. Wersja "e" i "i" nie ma już chyba wskaźnika wysterowania. Takie pierdółki..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.