Skocz do zawartości
IGNORED

Kupujcie HI END za grosze !!!!!!!!

Michal098

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zobaczcie ile ludzi to kupuje albo ile te kolumny mocy mają kupujcie to zanim wyczerpią sie zapasy !!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/48981-kupujcie-hi-end-za-grosze/

to żadne jaja to jest Hi the end!!!!!! te kolumny grają lepiej jak Focale utopia i jbl everset ja se żem to kupił i se cały dzień puszczam tehno łupanke umcy i jakość basu jest taka że z kibla nie wychodze xD:} ;) P":

Michal a z czym to u ciebie gra i w jakim pokoju i ile dostajesz za reklame?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

>...Jeszcze troche i durnowatych wątków będzie więcej niz sensownych, bo coraz więcej durniów na forum....<

Michal098 jesteś po prostu kolejnym naiwniakiem dającym zarobić złodziejom i oszustom z allegro wciskającym dziadostwo takim ignorantom jak ty...

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

E tam jaja cena niezła ilość sztuk do sprzedania tylko 990. Myślę, że sprzedadzą je do końca allegro.

Ludzie na serio muszą nie mieć kasy skoro kupują głośniczki za 150 zeta. No chyba że to prezenty na komunię :-).

Mysle, ze kupuja to ludzie pod wplywem tego, co zobacza a nie slysza. Znam takich ludzi, ktorzy zobacza, ze cos ma duzo glosnikow i jest duze to w ich mniemaniu gra to pieknie tak samo jak wszystkie inne kolumny swiata za najwieksze pieniadze. Kupuja to ludzie, ktorzy chca miec cos duzego w pokoju bardziej na wystawe niz do muzyki, bo dla nich wystarczy ze cos tylko brzeczy a jak przy tym wydobywa sie to brzeczenie z duzych, blyszczacych glosnikow to wtedy to juz jest Hi-End za 149zl :)

Michal098 hi-end to jest np to

Ukryta Zawartość

porównaj sobie wygląd i cenę a się przekonasz jak dałeś się nabrać łobuzowi z allegro

Ukryta Zawartość

No i z czego ryjecie? Myślicie że każdy w tym kraju ma zajoba na punkcie jakości dźwięku?

Nawet jak grają kiepsko to do KD mogą się nadać. O ile to nie jest jakieś oszustwo, to 150zł za paczki to bardzo dobra cena. Nie wierzę żeby miały zagrać gorzej niż komputerowe pierdziadełka za tą samą kasę.

"Voice Kraft to innowacyjna technologia i klasyczne wzornictwo. Po raz kolejny firma przekonuje nas do swoich produktów jakością dźwięku zachowując standardy jakimi kierują się liderzy drogiego sprzętu na rynku Hi-end.. Jedna z najwyższych serii zestawów została oparta na konstrukcji MDF. Głośnik wysokotonowy oraz 2 głośniki średniotonowe zapewniają czystość dźwięku. Mocne subwoofer zapewnią solidne bass. Zdecydowanie zestaw klasyfikuje się do drogich zestawów zarówno odsłuchów stereofonicznych jak i w systemie wielokanałowym kina domowego. Obiektywnie patrząc dla AEG rozwój i innowacja ma kolosalne znaczenie... "

może jakiś kurs poprawnej polszczyzny ?

>Każdy pewnie nie, ale to portal o ile się nie mylę poświęcony tematyce dobrego dzwięku

>"AUDIOSTEREO" ? ;) A KD, MP3, WMA, SLD, KGB... to inny świat! :))

Audiostereo to portal poświęcony szeroko rozumianej tematyce audio.

Niemniej zakładka stereo faktycznie nie jest najlepszym miejscem na dyskusje o sprzęcie skrajnie budżetowym, chociaż właściwie... to też stereo.

Tyle że wątek ten nie porusza dyskusji na temat sprzętu a służy wyłącznie zbicie. Niesmacznej z resztą. Jak już, to na bocznicę!

Jakby nie było nigdzie nie jest napisane że kolumny są hi-end-owe więc nie rozumię z czego kpicie. Ale przecież macie takie wypasione sprzęciory, więc będziecie się zlewać ze wszystkiego co gorsze. No to poszukajcie np. producentów mebli i powklejajcie linki do tych które uznacie za gorsze niż te które macie w domu. Oj, jakie to będzie zabawne. Albo dajcie zdjęcia kobiet które uważacie za brzydsze niż wasze żony/dziewczyny/kochanki... Odlot.

Ja nie wiem, macie kompleksy jakieś czy co, że potrzebujecie się dowartościować?

Patrząc obiektywnie to jest to bardzo dobra cena. Do (taniego) kina domowego pasują pewnie jak ulał. W stereo pewnie dno.

W każdym razie wygląda to znośnie. Te srebrne obramowania oczywiście wstrętne.

Jeżeli ktoś kupi te kolumny, to myślę, że szybko zapragnie mieć coś, co nie tylko jakoś tam wygląda, ale również dobrze gra. Czyli te wydane 150zł pójdą w ramach dokształcania się - czego nie należy kupować :)

Zdzislav, 6 Lut 2009, 11:09

>za mniej niz 200? to ja bym sobie kopił do garażu. podejrzewam ze gra to na poziomie głośniczków

>komputerowych - do mp3 czy radia w sam raz. :)

rozwiązanie jest proste, zwolennicy i przeciwnicy powinni zrobić pomiary i test słuchowe (tutaj widziałbym Pana Redaktora), który by pozwolił ocenić faktycznie ten produkt, dla mnie jest to oczywiste...

jak można coś krytykować lub chwalić coś jak nikt z piszących tego nie słuchał,

wyniki testów negatywne lub pozytywne były by wtedy bardziej wiarygodne niż pisanie bez sensu, nie wykluczam...

do asiki: - >.."Voice Kraft to innowacyjna technologia i klasyczne wzornictwo. Po raz kolejny firma przekonuje nas do swoich produktów jakością dźwięku zachowując standardy jakimi kierują się liderzy drogiego sprzętu na rynku Hi-end..<

Kolego, a ja uważam, że bardzo dobrze, że ten wątek tu jest, bo może choć trochę otworzy oczy wszystkim oszukiwanym (aktualnie bądź potencjalnie) przez allegrowych złodziei, poza tym ukazuje koszmarną prawdę o bezlitosnej funkcji reklamy, że używając nie-przez-wszystkich zrozumiałych terminów (a wzniośle brzmiących) można po prostu nabierać ludzi!

Jorgen.W tych kolumnach mamy 8 glosników + dwie skrzynki z MDF zaokleinowane do tego.Sama wartosc materialu na te skrzynki,to wiecej niż 150zl.Co tu testować?Koszt testu pewnie by nie był tańszy ale o to możesz zapytac Redaktora.Może produkt wykonano w innej galaktyce i z tąd taka cena?Ale to już kojarzy mi sie z pewną tematyką, co najmniej Lemowską.

Jestem gotów kupić te cuda i zorganizować rzetelny odsłuch (prawdpodobnie połączony z testem zniszczeniowym). Należałoby stworzyć dokumentację fotograficzną, a potem wystawić szczątki na Allegro pod hasłem "VoiceKraft - co kupujesz za 149 zł"). Proszę chętnych do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu o zgłaszanie się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.