Skocz do zawartości
IGNORED

Audiohobby.pl to juz niebawem...roooook!

Gość Arek__45

Rekomendowane odpowiedzi

anastazy, 3 Mar 2009, 18:23

>życzmy im żeby ich "szlag" trafił :-)

Życzymy ? Czyli Ty życzysz i wszystkie twoje klony, kochany anastazy :-)

Musisz do tego dodać kilku redaktorów czasopism audio i biznnessmenóffffff z pewnej spółki akcyjnej, bardzo lubiących pisać o uczciwości i etyce w biznesie.

wystarczy tam zajrzec, żeby zobaczyć że ich nie ma - nie żyją i tyle,

bo mają durnia za szefa - przekonałem sie o tym rok temu gdy wymieniłem z nim kilka maili

o gównie szkoda pisać, tylko że te kreatury tu przychodzą i psują, różne takie kacperki

anastazy, 5 Mar 2009, 18:18

>wystarczy tam zajrzec, żeby zobaczyć że ich nie ma - nie żyją i tyle,

... a może ty wchodzisz na jakąś inną stronę niż audiohobby, bo ja nowe wpisy widzę ?

... a może ty zwyczajnie nie masz dostępnych wszystkich wątków po zbanowaniu ciebie na audiohobby za wybitnie wulgarne wpisy ?

>o gównie szkoda pisać, tylko że te kreatury tu przychodzą i psują, różne takie kacperki

Ale to nie mnie zbanowano na audiostereo tylko ciebie :-) Ciekawe dlaczego. Czyżby za takie samo prymitywne chamstwo za które wyleciałeś z audiohobby ?

Myślę, że anastazy ma świadomość swoich sporych ograniczeń intelektualnych kiedy to nie potrafi, w sposób równorzędny nawiązać dyskusji z adwersarzem. Ta sytuacja wywołuje u niego agresję. Zdenerwowany, albo donosi na innych do redakcji, domagając się bana, albo wylewa wulgaryzmy na forum.

• 8 miesięcy później...

Będę szczery.

Gdyby nie eksperyment z Atoposem jako moderatorem, AH wyglądałoby dzisiaj inaczej (lepiej).

Na szczęście właściciel w porę zrozumiał swój błąd, inaczej o AH byłoby już dzisiaj tylko wspomnienie.

Kiedyś wydawało mi się, że ograniczanie wolności słowa jest zawsze szkodliwe. Jednak eksperyment AH pokazuje, że jednak mądra moderacja jest potrzebna, i oczywiście mądry moderator.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.