Skocz do zawartości
IGNORED

witam,szukam interkonekt do 300zł max!

Pablo-rock

Rekomendowane odpowiedzi

po analizie na forum pod uwagę biorę dwa ic,Sonus Olivia na neutrikach tańszą wersje i Audionova Proteus,proszę o opinie najchętniej osób które miały możliwość odsłuchu dwóch ic na wzmacniaczu lampowym,lub inne propozycje ic

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12998-100000576 1237126698_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

To jest moze az 300zl ale tylko ..300zl czyli srednio 6 plyt CD.Gdyby to byly kable po 3000 zl lub wiecj bylby tu tlok recenzetow,przepychanki.A tak wspominano o nich a wiec pozostaje wyszukiwarka.

wiem ze temat IC był wałkowany dość często,chodziło mi o porównanie ty dwóch konkretnych,zależy mi na dobrym ic do lampy,muza jak w temacie czyli brzmienie gitar na pierwszym miejscu,jeden i drugi ma b.dobre recenzje (opinie) na forum

do wzmacniacza za 2k nie będe kupował ic za 3k,3 stówki myśle jest ceną rozsądną

jaamar1, 15 Mar 2009, 23:25

>może to..

No właśnie - może ktoś by coś skrobnął o tym albedo bo już od dawna chodzi mi po głowie ale konkretów jest o nim niewiele - neutralny to kabel czy raczej jak na sreberko przystało (przynajmniej według stereotypów) rozjaśniony?

mam proteusa mk2. fajny kabel, jeśli ktoś chciałby sobie też czasem pozerkać na tylną część swojego zestawu to jak znalazł ponieważ wygląda nieprzeciętnie.

U mnie proteus za bardzo wyciął dolne rejestry. tzn wszelkie niskie tony są bardzo precyzyjne pod warunkiem, że nie ma wielu poza basem innych dźwięków. poprawkę trzeba wziąć też na kolumny, które w najbliższym czasie zmienię nie mniej jednak poprzedni kabel sygnałowy, a był to klotz, basu nie ucinał. muszę jednak przyznać,że kiedy po około miesiącu od pierwszego wpięcia proteusa zamieniłem go na klotza, zdecydowanie do tego drugiego wracać bym nie chciał.

Po 3 miesiącach zaczynam rozglądać się za czymś innym. sonus oliva pójdzie na pierwszy ogień.

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

alcol, 16 Mar 2009, 00:00

>jaamar1, 15 Mar 2009, 23:25

>

>>może to..

>

>No właśnie - może ktoś by coś skrobnął o tym albedo bo już od dawna chodzi mi po głowie ale

>konkretów jest o nim niewiele - neutralny to kabel czy raczej jak na sreberko przystało

>(przynajmniej według stereotypów) rozjaśniony?

NEUTRALNY jest - kupować w ciemno można ; patrz opinia :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.