Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze piekne sprzęty STEREO.

areczek

Rekomendowane odpowiedzi

Super wypas Hi-Endowy Akai, kasujący masę współcześnie grających, naleśnikowatych CD, z napędami od CD-Romów ;P

Na serio, fajnie, przestrzennie grające CD za śmieszne pieniądze, u mnie akurat gra lepiej od np. DACa Zhaolu. Jeśli ktoś potrzebuje nienatarczywego lecz też niezmulonego źródła - polecam.

(Zdjęcie nie moje, ale mojego egzemplarza).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I love the sound of crashing guitars

LUDZIE PRZESTAŃCIE ŚMIECIĆ

Jest juz taki wątek "WASZE USTROJE"

Było już setki razy tłumaczone, że tam pokazujemy swoje sprzęty, pokoje odsłuchowe itp.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 30 Mar 2009, 13:29

>LUDZIE PRZESTAŃCIE ŚMIECIĆ

>Jest juz taki wątek "WASZE USTROJE"

>

>Było już setki razy tłumaczone, że tam pokazujemy swoje sprzęty, pokoje odsłuchowe it

To moze tak wszystko damy pod jeden temat''X''wtedy będzie śmietnik.Chcesz z innymi to poinformuj MODERACJE i bedzie GIT JAK HIT.

Problem w tym, ż trzeba czytać ze zrozumieniem. Autor "Wasze ustroje" załozył wątek własnie po to, aby na forum istniała galeria urzadzeń, miejsc odsłuchowych, otoczenia akustycznego itp, itd.

Nic nie będę zgłaszał - po zastanowieniu sie (ewentualnym) sam powinieneś zgłosić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 30 Mar 2009, 13:43

>Problem w tym, ż trzeba czytać ze zrozumieniem. Autor "Wasze ustroje" załozył wątek własnie po to,

>aby na forum istniała galeria urzadzeń, miejsc odsłuchowych, otoczenia akustycznego itp, itd.

>

>Nic nie będę zgłaszał - po zastanowieniu sie (ewentualnym) sam powinieneś zgłosić.

Wcześniej nie czytałem dalej....,wiec z tego powodu pochopnie napisałem w temacie ''Wasze ustroje''.Przepraszam.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.