Skocz do zawartości
IGNORED

Kim był tatuś Kaczyńskich ?

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

"Żaden z członków mojej rodziny nie miał nic wspólnego z "tym najobrzydliwszym" w dziejach naszego narodu nurtem, jakim była Komunistyczna Partia Polski - oświadczył prezes PiS Jarosław Kaczyński."

jar1, 3 Kwi 2009, 18:48

">Nie macie się już czym łonanizować?"

Jestem po prostu ciekawy - jak wynika ze słów synalka nie był w żaden sposób związany z KPP, więc z pewnością nie był członkiem ani sympatykiem PZPR. Tymczasem - za Stalina dostał willę na Żoliborzu, potem jego latorośle zostały wybrane do zagrania w bardzo, ale to bardzo popularnym filmie, bez kł etc, etc. NB za bardzo dawnych czasów kolega próbował załapać się do filmu w charakterze aktora dziecięcego - nic z tego nie wyszło, choć do roli nadawał się idealnie. Potem ktoś z komisji powiedział jego matce, że takie fuchy są z góry zarezerwowane dla dzieci kacyków partyjnych. Kim więc był tatuś kaczyńskich ??????

meloman 62, 3 Kwi 2009, 19:06

>Jestem po prostu ciekawy - jak wynika ze słów synalka nie był w żaden sposób związany z KPP, więc z

>pewnością nie był członkiem ani sympatykiem PZPR.

A co ma piernik do wiatraka?

Ty biedaku pojęcia pewnie nie masz co to KPP.

Ale to i tak nic! Tata Michnika, ten "polski patriota" jak synalek o nim pisze był działaczem Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy!

Co "polski patriota" robił z pratii komunistycznej, w dodatku ukraińskiej i na domiar złego - ukraińskiej zachodniej (Zachodnia Ukraina...) to już tylko chyba Szymon Majewski potrafi wytłumaczyć, któren umi nawet majtki zdjęć bez zdejmowania spodni!

zarowa wiadomo ze tata michnika to nie tata kurdupla.Ale podobno tata kurdupla nasikał do wazy z kwiatami podczas obchodów 1 maja i od tego czasu leci mu .....martylogia i emerytura kombatancka.

A swoja droga kogo to obchodzi .Jak nieslubne dziecko Walesy, czy jego mocz w zakrystii.AAAAA przepraszam ....zarowa ciebie obchodzi.To jest powazna sprawa.na temat ktorej POWINNY powstawac ksiazki a nawet....piesni narodowe.A ty zarowa nigdy nie sikałes do umywalki jak cie za kare zamkneli w ciemnym pokoju.Ide o zaklad, ze powiesz ...nie.

a z trzeciej strony zabawne jest jak niejaki sugam, jak widac chiba chlopie jeszce niewyrosłe- mysli ze Walesa zaraz jak sie urodził w wieku lat dwoch, poszedl na studia zaoczne i rozpoczał nauke gry na skrzypcach.A nie jak to bywało na wsi w POMie, w tamtych czasach nauke klecia i picia wódki.jak jednak okazało sie dzieki tej nauce jednak wyszedł na ludzi, co w wypadku sugama moze skonczyc sie ...katastrofa.U niego widac jakis trend odwrotny.Raczej z wiekiem schodzi na ...psy.

ja pierdziule po prawie stu latach nadal zazdrosci bliźniakom roli w bajce...jaka to zawiśc i zazdrość w tych dzieciach drzemała...drzemie.jak se odbic na starszych bliźniakach nie może to do rodziców przyp..c sie bedzie.co za ludzie.weź tutke i idz drzec ryja pod pałac,bo widze że mocny jesteś kolego bardzo w dowiadywaniu sie o przeszłość.

muls, 3 Kwi 2009, 21:37

>podobno tata kurdupla nasikał do wazy z kwiatami /.../

"Mieliśmy wtedy po dziewięć chyba lat. Wieki temu. Ale takich rzeczy się nie zapomina. Uczył nas organista Dąbrowski. W kościele to było. Gdy on wyszedł, Wałęsa podszedł do kropielnicy, wyjął i nasikał do święconej wody. No, nie da się ukryć, tak było. Teraz wy to napiszecie, a mnie tu napadną. Nożowniki jedne. Ale co tam, mogę mu to w oczy powiedzieć" - relację Krysztoforskiego przytacza "Express Bydgoski".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To tak na początek opowieści o tym, co "za młodu dusił centaury"... cdn...

Ukryta Zawartość

Ależ prosię uprzejme.

Np:

"W dzień Wałęsa spacerował po szosie w jedną i drugą stronę. Dopiero jak ciemno zaczęło się robić, to szedł do Wandy" - tak Leszek Śmiechowski opowiada o kulisach znajmości byłego prezydenta z jego ówczesną ukochaną. Dodaje, że wtedy była to zgrabna i szczupła dziewczyna, która mogła się podobać.

Wałęsa zakończył tę znajomość, gdy okazało się, że Wanda jest w ciąży. "On ją zostawił, gdy mu powiedziała, że jest w ciąży. Zrezygnował, no i z głowy" - podkreśla Śmichowski. Jego słowa potwierdza Zofia Sawicka. "Jak w ciążę zaszła, to mówiła, że z Leszkiem Wałęsą. Ona mi się wtedy zwierzyła" - podkreśla Sawicka."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

janek_dolas, 3 Kwi 2009, 22:44

">ja pierdziule po prawie stu latach nadal zazdrosci bliźniakom roli w bajce...jaka to zawiśc i

>zazdrość w tych dzieciach drzemała...drzemie.jak se odbic na starszych bliźniakach nie może to do

>rodziców przyp..c sie bedzie.co za ludzie.weź tutke i idz drzec ryja pod pałac,bo widze że mocny

>jesteś kolego bardzo w dowiadywaniu sie o przeszłość."

??????????????????????????????????????????????????????

Diabła zje, kto ten wpis zrozumie.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Dla mnie to nekrofilia, ludzie czasami chodzą na pogrzeb osób im nieznanych, i to nie z rodziny upajają się widokiem pogrążonych w smutku właściwych ofiar różnych zgonów, im bardziej dramatyczne , tym bardziej popularne dla widowni.

Najwięszym przejawem nekrofilii może być odkrywanie trumny zmarłego, ze zwłokami pluskającymi we własnym "sosie" .

Chęć poznawcza ma tu olbrzymie parcie, tym większe im cało zmarłego bardziej rozłożone.

Przykład mojego Ojca który wrócił z Angoli w takim "uniformie" po dwóch latach pracy w firmie.

"Pluskająsy i chlupący", ale mnie nie by wtedy do śmiechu i to z wielu powodów.

sb

Gość sugam

(Konto usunięte)

meloman,

To bardzo proste - jeśli nadal ciebie lub twojego kolegę zżera zazdrość, że Kaczory kilkadziesiąt lat temu załapały się do filmu, to najlepiej idźcie pod pałac prezydencki z tubą i zróbcie demonstrację (zamiast bezproduktywnie wylewać tu swoje żale)

Teraz już wiadomo o co chodziło koledze?

Nu, widzicie, Stary Beju, najwyraźniej ustaliliśmy szczyt nekrofilii: truposzczak wesoło sobie pluska we własnym sosie, a tymczasem Gaz.Wyb. wykopuje nieodżałowanej pamięci Nieboszczyka i podnosi Go na panteon narodowego zaprzaństwa.

sugam, 3 Kwi 2009, 23:42

>meloman,

>To bardzo proste - jeśli nadal ciebie lub twojego kolegę zżera zazdrość, że Kaczory kilkadziesiąt

>lat temu załapały się do filmu, to najlepiej idźcie pod pałac prezydencki z tubą i zróbcie

>demonstrację (zamiast bezproduktywnie wylewać tu swoje żale)

>

>Teraz już wiadomo o co chodziło koledze?

Dziękuję, teraz zrozumiałem. Dla jasności - gdyby kaczyńscy nie przywiązywali takiej wagi do przeszłości czy stosunków rodzinnych innych ludzi, pies z kulawą noga nie zainteresowałby się ich dawnymi sprawkami czy koligacjami rodzinnymi. A tak zaczyna to się robić ciekawe... Przypominam też, że nie opisałem swojego przypadku, ale na konkretnym i znanym mi przykładzie pewien ogólny mechanizm funkcjonujący w przeszłości - do filmu brali zazwyczaj dzieci ludzi "ustawionych"

> meloman 62, 3 Kwi 2009, 23:51

"do filmu brali zazwyczaj dzieci ludzi "ustawionych"

Jak sądzisz: zarobisz za ten dowód dyszkę od kol. Palikota?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość sugam

(Konto usunięte)

>gdyby kaczyńscy nie przywiązywali takiej wagi do

>przeszłości czy stosunków rodzinnych innych ludzi

Kiedy Kurski dowalił się, mając jedynie poszlaki, do dziadka Tuska, został oficjalnie opieprzony i zawieszony przez Kaczyńskiego.

Kiedy dziś Palikot dowalił się do ojca Kaczyńskich nie mając nawet cienia poszlaki, Tusk nabrał wody w usta (że nie wspomnę o radości niektórych forumowiczów Audiostereo)

Oczywiście jestem na pensji i pobieram jeszcze specjalną, ufundowaną przez samego Kaczora, premię od pobudzania "melomana 62" do pisania. Dlatego też pisz proszę do mnie jeszcze, bo muszę w końcu spłacić tę pralkę kupioną w EuroAGD.

sugam na ojca Kaczyńskich są dowody nie poszlaki teraz Palikot chce prześwietlić dziadka...dla mnie i tak największą kompromitacją klanu Kaczyńskich jest obecny prezydent i jego brat...

nowy zięć wstydził się rodzinie przyznać do związku z córką prezydenta...tak mówią w miejscowości z której pochodzi.

a zeby zaspokojic ciekawosc sugama ktory i tak upadnie na morde , musze spieszyć doniesc ze jak moje badania wskazuja....Zebrane z okolicznych wsi i pól.Walesa w wieku 5lat juz pierwszy raz onanizował sie na oczach zebranych swin i krów.Czym wprawił je w niesłychany zachwyt, a krowy podniosły mlecznosc .Na jeden dzień.Zaczał golic sie w wieku 7 lat a uzyskany stad proszek wspywywał ksiedzu za koszule.Zeby go gryzło.Pierwsza tzw macanke sprawił zosce zelezniakowej pod stołem w zakrystii.macanka spowodowała trwały uraz zoski zelaznikowej .ma ciagotki wielkie.Druga macanka odbyła sie w sraczu szkolnym z janka rudnikowa w pozycji na stojaco.Z uwagi na wielkosc walesy janka rudnikowa uraz ma do dzis.Ciaza wzmiankowana sugama odbyła sie na prosbe wzmiankowanej wandy w rowie melioracyjnym koło knajpy Orzeł.Oboje byłi pijani.Wanda wyszła za niemca i tyle ja widzieli.Itd itd.jak sugam juz przczyta to wszystko to moze napisac na PW to jeszce mu ...rozjasnie.Widac ze nogi mu sie trzesa z pożadania.Ale wandy juz niet, a karczmy orzeł... też.Co do sikania, to owszem sikał, ale był trzeci- bo pierwszy sikał jan rokicki, dwa lata starszy a drugi jontek wyruch.Wsiowy przygłup.Kto wie czy to sugam???Tylko troche starszy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.