Skocz do zawartości
IGNORED

regulamin forum elektroda

jerry224

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawy regulamin, nie wiem jak się sprawdza w praktyce, trafiam na forum elektroda rzadko.

Nie widzę szans na poprawę sytuacji na tym forum, wklejam ot tak, np. jako słowa do rozważania na święta :)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/50709-regulamin-forum-elektroda/
Gość

(Konto usunięte)

jerry224, 10 Kwi 2009, 21:39

>http://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php

>

>Ciekawy regulamin, nie wiem jak się sprawdza w praktyce, trafiam na forum elektroda rzadko.

Bardzo ciekawy, niepotrzebnie tyle punktów, wystarczyłby jeden: "Admin może wszystko" :))

Widzę tutaj dużą tęsknotę za komuną, za tym uporządkowanym światem... Tam nie było bałagan, każdy wiedział kto rządzi :)

Elka przechodzi paranoje w postaci moderatorów, klik:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) klik:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (troszkę do poczytania), mi się przydarzyło nie raz cyt " skasowano z tematu o numerze ....." powód "Za reklamę firmy Ontrack kolega powinien zostać ukarany, albowiem to jest naruszeniem regulaminu działu...."

Punktację również mają chorą za "zgłoś do moderatora +5pkt" za nowy post 3pkt. czyli jak chcesz mieć punkty to szukaj po forum brak ogonków, czy błędy ortograficzne i zgłaszań, szybciej się dorobisz, ja do tej pory na kilka tematów nie uzyskałem odpowiedzi mimo że były poprawnie retorycznie i ortograficznie. Wolę pójść do znajomego elektronika żeby mi napisał program pod atmegę niż czekać miesiącami na proste pytanie.

Nie raz widziałem moderowane przez .... za 1 błąd ortograficzny, to już lekka przesada a szczególnie że każdy jest mylny i nie zawsze pisze poprawną polszczyzną....

Resztę pozostawiam bez komentarza...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

"mimo że były poprawnie retorycznie"?!

Na żadne pytanie nie dostałeś odpowiedzi, bo żadnego pytania na Elektrodzie nie zadałeś. No chyba, że masz kilka kont na tamtym forum, a to http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1231091 nie Ty napisałeś.

GM

Gość

(Konto usunięte)

jerry224, 10 Kwi 2009, 21:39

>http://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php

>

>Ciekawy regulamin, nie wiem jak się sprawdza w praktyce, trafiam na forum elektroda rzadko.

dzisiaj miałem próbkę, zapytałam na elektrodzie, czy komuś się sam zjarał PGA2311, wpierw dałem na złym dziale, wyrzucili do kosza... Dałem do dobrego wisiało chyba z dwa tygodnie, nikt nie odpowiadał, w końcu jakaś dobra dusza napisała, że ten typ tak ma i jest wrażliwy na przepięcia. Za chwilę wątek wylądował w koszu z adnotacją:

"Temat bez własności dydaktycznych" :))) LOL

Super moderacja i rewelacyjny regulamin :)))

Jest tu jakis moderator coby wykasowal posty uzyszkodnika sav? Bo rzygac sie chce az..

Co do elektrody to przynajniej trzymaja porzadek i odsiewaja ziarno od plew, nie dziwie sie ze pytanie czy komus spali sie uklad scalony zostal wyrzucony bo jest bez sensu - tak jak pytanie czy komus sie kot zesrał na forum o kotach...

gregin, 10 Kwi 2009, 22:59

>Na tym forum zaden regulamin nie pomoze dopóki admin, redakcja i reszta baranow beda leciec w

>kulki, tak jak do tej pory.

---------------------------------------

A no pewnie że tak ! sav nasra o 7 rano - GDZIE JEST REDAKCJA - sav nasra o 17 - GDZIE JEST REDAKCJA - sav nasra o 4 rano - GDZIE JEST REDAKCJA - Dajcie se sina przecież za tym nickiem też jest człowiek a nie bot.

Gość

(Konto usunięte)

Brencik, 14 Kwi 2009, 21:10

>Jest tu jakis moderator coby wykasowal posty uzyszkodnika sav? Bo rzygac sie chce az..

>Co do elektrody to przynajniej trzymaja porzadek i odsiewaja ziarno od plew, nie dziwie sie ze

>pytanie czy komus spali sie uklad scalony zostal wyrzucony bo jest bez sensu - tak jak pytanie czy

>komus sie kot zesrał na forum o kotach...

bzdurzysz chłopie, z odpowiedzi kolegi wynikało, że ten układ, w przeciwieństwie do PGA2310, jest wrażliwy na przepięcia, jest to jakaś informacja, może ktoś inny szukać takiej, szczególnie, że układ spokojnie sobie pracował przez kilka miesięcy.

Moderator mi odpisał, że w normalnie zaprojektowanym układzie to się nie zdarza, dał notę aplikacyjną i oczywiście żadnej swojej propozycji :))

To po cholerę jest to forum, jak nie można sobie o spalonych układach pogadać ?!?

To tak samo jakby tutaj ktoś usunął wątek o wzmakach, bo mało informacyjny jest :))

To ja wolę to forum i ten regulamin...

• 4 tygodnie później...

Ja niedawno miałem "zcine" mejlową z jakimś nadgorliwym moderatorem. Wywalił mi posta i ukarał odebraniem punktu, za to, że dopisałem się do tematu sprzed 2-3 lat, bo podobno temat zaktualizowany i niejednokrotnie poruszony na forum. Na forum może i tak, ale ja trafiłem na niego szukając konkretnego problemu a że autor wątku nie otrzymał pod nim odpowiedzi, to odpowiedziałem. Tak dla innych żeby szukając tego co ja nie musieli przekopywac całej elektrody. Wkurzyłem się, wysłałem mejla do administracji elektrody. Punkt przywrócili, przeprosili i sprawa zamknięta, a moderator przynajmniej przekonał się że nie jest wszechmogący :)

XYZPawel

>bzdurzysz chłopie,

itp., itd...

Jeśli zacząłeś "rozmowę" w swoim stylu, to masz jak w banku ze wpis się nie ostanie, tak na elektrodzie jak i tutaj.

Normalni forumowicze lubią rozmawiać troszeczkę inaczej.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

>poza tym XYZ ma zakaz pisania w cudzych wątkach, więc nie może ci odpowiedzieć

-????!!!

Że co proszę?? Wydawało mi się że zmysły jeszcze mam sprawne, i piszę (nota bene zamiast Redaktora!) do adresata, który podobno tu pisać nie może:))) To jakaś zbiorowa schizofrenia jest:)))

>bo bocznicy nie czytuje ;-)))

zgadza się, niektórym szkoda marnować czas na pierdoły.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, schizofrenia? normalnosc na tym forum :) tu sa ludzie, ktorzy nawet zablokowani w danym watku, moga w nim pisywac :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.