Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmak do paradigm 3v3? only basss;)

Gość ska

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ska

(Konto usunięte)

czesc:)

Mam malutki klopot.Troche sie naczytalem na necie o sprzecie ale te wszystkie cyferki nic mi nie mówią.

Zależy mi na wielkim i głębokim basie,a podobno paradigm spelni moje oczekiwania.

Ale zanim kupie musze sie upewnic.Czy te monitory a konkretnie 3v3 mają taki bas?A może są jakieś lepsze kolumny do basu?A jaki wzmak do monitorów?

https://www.audiostereo.pl/topic/5074-jaki-wzmak-do-paradigm-3v3-only-basss/

Witam. Ja mam monitor 3 Paradigma i na brak basu nie mogę narzekać, te podstawkowce w zakresie basu nie mają konkurencji w tej cenie, zresztą góra i średnica również jest niczego sobie (lekko ocieplona). Do rock'a bardzo dobre kolumny, oczywiście to moja ocena. Co do wzmacniacza to u mnie gra na HK 3270 i jest w miarę ok. Inne moje propozycje to HK 670, Vincent 226, NAD C370 (jeśli chodzi o muzykę rozrywkową). Moim zdaniem wzmacniacze CA z tymi głośnikami się nie sprawdzą (sam słyszałem) zbyt dużo "góry" co z połączeniem z metalowymi kopułkami nie jest przyjazne dla ucha.

Pozdrawiam :)

do basu podstawkowce?!?

kup sobie lepiej duże KODY i do tego jakiś sub (albo lepiej dwa)... wzmak najlepiej ze 200W, jakiś starszy wydajny prądowo rotel lub marantz... ew. technicsa ze starą końcówką mocy..

będzie bassss jak marzenie - wyburzanie bloku gratis....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.