Skocz do zawartości
IGNORED

Głosniki , wzmacniacz . Pc

Pietras

Rekomendowane odpowiedzi

Jetsem lamerem .......... Zamierzam kupić głosniki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) czy to dobry wybur jak za 600zł ? 2 Pytanie: Jakim kablem mam je podłączyć do amplitunera 3 Pytanie: jakim kablem mam podłączyc amplituner do komputera . Czy warto do tych głosników kupić subwoofer? Czy mogli byscie zapodac jakiegos linka z dobrymi i tanimi subwoofer

Sorki za takie pytania ale jestem lamere --------- kazdy kiedyś zaczyna, ja zoaczołem dziś

PS: WItam wszystkich na forum ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/5144-g%C5%82osniki-wzmacniacz-pc/

pokuj ma 9 matrów na 2 metry .........amplitunera jeszcze nie kupiłem ale to bedzie albo 4.80 wat albo 4*100 .przeznaczenie to .suchanie radia, Techno . gry . Jakie głosniki do tych celów byscie mi polecili czy te co wybrałem mogą być ? czy warto do tych głosników dokupic jeszcze subwoofer ? i pozostałe pytania takie jak w 1 poscie ;-)

Widze ze nie tylko ja tak zaczynam ;]

Gość s

(Konto usunięte)

Przedstawie to graficznie ;-)

------------------------------------------------------------

| | | |

| 1 | 2 | 3 |

| | | |

-------------------------------------------------------------

| |

| |

|------------ |

| 4 | |

--------------------------------------------------------------

1> w tym mijescu stoi szafa

2. moje wyro

3. stolik na którym toi komp .....na nim bedzie stał aplituner

4.szuflady

Hlep me

2x9m to mnie zabiłeś. Powiem ci tyle, ja bym tych głośników za darmo nie chciał, już to przerabiałem, wymieniłem podobne skrzynie na Tannoy M1 (takie maleństwa), i poczułem jakbym się przesiadł z malucha do mercedesa :). Tobie radziłbym może Tannoy M2 z drugiej ręki zmieścisz się w 600, nówki koło 800. Nie wiem tylko czy w tym dziwnym pokoju zagrają (nie wiem czy cokolwiek zagra, akustyka może być podła). Dedykowany do nich subwofer Tannoya kosztuje koło 1000 zł, ale masz gwarancję idealnego zgrania. Jeżeli chodzi o kable, to głośnikowe polecam ci Jamo Flat, lub jakieś Cordiala (dużo było o nich na forum wrzuć w wyszukiwarkę). Jeżeli chodzi o podłączenie komputera z amplitunerem to wystarczy kabelek który z jednej strony ma dwa chincze a z drugiej strony taką końcówkę jaką masz w słuchawkach. A i jeszcze jedna rada duże pudła nie równa się dobry dźwięk. Niektóre maleństwa potrafią naprawdę potężnie zagrać.

Pozdr.

czy mógł bys mi zarzycic jakiegos linka do tych głosników ? mam kupic 2 głosniki i subwoofer? zuc jakimis linkami gdzie moge takie głosniki dostać ..........a subwoofer jaki bys polecał ? ( tesz zapodaj linka )

napisz do mnie na gg ;-) to pogadamy

raczje na te głosniki Tannoy M1 bede miał kase ale czy beda dobre do mojego pokoju ? jaka mam sobie zrobic konfiguracje 3 takie głosniki Tannoy M1 i głosnik basowy ? czy moze 4*takie małe głosniki ? jaki wziasc do nich amplituner ? 4*100wat czy moze 4*80 wat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.