Skocz do zawartości
IGNORED

Program do DVD R Shrink - jak rozłożyć

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie proszę o poradę swoje DVD R nagrywam w programie DVD Shrink ,z którego jestem zadowolony,tylko mam jeden dylemat czy jest w tym programie możliwość rozłożenia filmu na dwie płyty DVD R ,chodzi mi przede wszystkim o dłuższe filmy nagrane np.w DTS ,które to ze względu na swoją pojemność nie wchodzą.

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Do tego polecam IFOEdit. Processing trwa nieco dłużej, ale program posiada wiele możliwości, z czego wszystko konfigurujemy własnoręcznie bez żadnych kreatorów ani wizualiów.

->Darek2

wejdz na strone produktu i dowiesz sie o produkcie wszystkiego. Nawet sa polskie helpy. Ostatecznie mozesz skorzystac ze slownika do przetlumaczenia strony. Sa przyklady po polsku. Rowniez tam dowiesz sie czy jest juz tlumaczenie...

Pomocne: www.cdrinfo.pl lub www.dvdrhelp.com

A jak się ma do tego DVD2one którt robi wszystko na 1 płytkę ? Osobiście jestem zadowolony, a mnozenie wszystkiego na 2 płytki przypomina mi znowu divxy, tym bardziej że większość filmów po wycięciu dodatków zgrywa się świetnie na 4,7G.

>Andrzej

Są jednak takie filmy ,które trzeba rozłożyć na dwie płyty np.Władca Pierścieni wersja rozszerzona w wersji DTS ES ,która to zajmuje przyznasz dużo miejsca.

Panowie zrobiłem kopię swojego ulubionego DVD Gladiator ,który ostatnio trochę oberwał (dzieci) po wyrzuceniu dodatkowych został film i ścieżki Dolby Digital oraz DTS ,przefiltrowałem to przez najnowszego DVD Shrink 3.1 i naprawdę byłem w szoku po zgraniu na płytę naprawdę nie było żadnej różnicy w porównaniu z oryginałem ,Shrinka porównywałem do DVD2One i myślę,że Shrink jest lepszy przede wszystkim funkcjonalnośći i jakośći.

• 2 tygodnie później...

Widziałem w internecie najnowszą wersję Shrinka 3.1.5 i 3.1.6 Beta czy ktoś już testował którąś z nich ,jeżeli tak jakie są różnicę z wersją 3.1.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.