Skocz do zawartości
IGNORED

stereo-underground.pl

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego od razu na bocznicę ?

Serwis jest jak najbardziej o stereo - po to powstał, żeby publikować materiały o stereo...

Generalnie to zapraszam wszystkich pozytywnie nastawionych do tematu audio do współtworzenia serwisu. Publikować może każdy po uprzednim zarejestrowaniu się i nadaniu odpowiednich uprawnień - byle na temat i bez obelg/inwektyw...

To miejsce dla każdego z Was a nie tylko dla wybranych autorów - taki był zamysł przy jego tworzeniu i takim pozostanie.

Jeśli tylko chcecie publikować tam swoje materiały - zapraszam serdecznie.

Do czytania zapraszam również

>modrzew47, 29 Lip 2009, 21:14

>Wpis powyższy też jest o stereo.Ja jestem w takim razie Władysław Łokietek.

:):):)

80% wpisów we wszystkich wątkach nie jest bezpośrednio związana ze stereo tylko krąży dokoła tych tematów - dobrze o tym wiesz...

Zdaję sobie sprawę, że istnienie tego serwisu nie wszystkim jest w smak...

Przyłączam się i mam nadzieje, że będzie to serwis ciekawy.

Zresztą od przybytku głowa nie boli - ponoć.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

__kot__, 29 Lip 2009, 21:09

>Dlaczego od razu na bocznicę ?

>Serwis jest jak najbardziej o stereo - po to powstał, żeby publikować materiały o stereo...

>

>Generalnie to zapraszam wszystkich pozytywnie nastawionych do tematu audio do współtworzenia

>serwisu. Publikować może każdy po uprzednim zarejestrowaniu się i nadaniu odpowiednich uprawnień -

>byle na temat i bez obelg/inwektyw...

>To miejsce dla każdego z Was a nie tylko dla wybranych autorów - taki był zamysł przy jego tworzeniu

>i takim pozostanie.

>Jeśli tylko chcecie publikować tam swoje materiały - zapraszam serdecznie.

>Do czytania zapraszam również

XYZpawel tez bedzie mile widziany czy to strona dla fanatykow ktorzy widza jedna strone medalu;)

Byłem za innymi nazwami np. Audio Alternatywa, ale z tą się już oswoiłem. XYZPawel wygląda, że ostatecznie wybrał schronienie tutaj. Zresztą, tutaj fani Linkwitza jakoś łatwiej się asymilują.

Znam osobiście dwóch z założycieli tej strony i nie sądzę żeby podpisali się własnym nazwiskiem nie mając zamiaru utrzymania jej na wysokim poziomie. Co do testów to może być różnie, bo po zaakceptowaniu każdy może zamieścić swoje "wypociny", ale jak to z recenzentami bywa, jeden pisze lepiej inny gorzej.

Życzę powodzenia panowie. Jacek.

> Tench, 30 Lip 2009, 01:29

KAŻDY jest mile widziany. Nie ma tam zamkniętych kręgów i jedynych słusznych idei czy rozwiązań - jak napisałem to miejsce dla każdego.

Rzeczywiście będziemy starali się utrzymywać wysoki poziom - ale to nie wyklucza nikogo z kręgu piszących (warsztat pisarski również można zdobyć przez naukę i doświadczenie). Są osóby, które zadeklarowały pomoc w korekcie itp, więc damy radę !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.