Skocz do zawartości
IGNORED

Króliczek złapany, koniec szaleństwa!

rmgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Waszej pomocy - na teraz - złapałem króliczka:)

Oto on:

1. Audio Analogue Puccini

2. Cd Arcam 72

3. Kef Q1

4. IC - Cardas Audio (od dystrybutora, oryginalny:)

5. Głośnikowe srebro.

Jeszcze raz dzięki!!!

Czy aby na pewno,a jeśli tak,to na jak długo ?

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Też tak mówiłem gdy miałem:

1. CD + DAC Stelmach

2. Alchemist Products Kraken APD6

3. kolumny Audio Academy Hyperion III

4. IC i głośnikowe Sonus Oliva

Z tego zestawu zostały mi tylko kable głośnikowe ... i dalej nie dogoniłem króliczka ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Jaki był cel tego wątku, bo nie bardzo rozumiem ? Odpowiedź "dziękuję" ?

Jeśli chciałeś się pochwalić to już są wątki, albo po to jest możliwość opisania w "o mnie".

Gratulacje...........ale szybko złapią wyrzuty sumienia i króliczka wypuścisz.

Nawet wiem co będzie następne.

G Ł O Ś N I K I

;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ciekawe jak długo będziesz miał tego króliczka najlepiej będzie jak już nigdy tu się nie zalogujesz w innym przypadku pierwsze idą kolumny hehhehe pozdrawiam

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

Audio Analogue Puccini - miałem gra poprawnie i nic wiecej - brak przestrzeni i wypełnienia dzwiekiem przestrzeni międy i za kolumnami - wszystko niby ok nawet audiofilski dzwiek ale grało płasko niezaleznie od kolumn - wszystko na jednej lini.

Cd arcam nie słyszłem miałem puccini se i paganini razem podpięte.

Kef Q1 pozal sie Panie Boże diy na peerlrsach hds gra o niebo lepiej nawet od nowej wypasionej wzorniczo wersji xq... Dopiero seria reference jest na przyzwoitym poziomie ale i tak do Ap tempo 6 jej sporo brakuje...

Kable zmieniają troche - w tej klasie sprzetu niewiele a w tanszym prawie nic .

I tak najwazniejsze jest pomieszczenie odsuchowe.

Pozdrawiam

rmgdansk

Nie słuchaj nautilusa. On chce Ci wcisnąć żeś szczura złapał a nie królika. To i to futerko biegające. W końcu różnia się tylko uszami i ogonem.

Ja tylko napisałem ze drugi raz bym nie kupił pucciniego choc to dobry wzmak w cenie do ok 1500 zł za uzywany bo po tyle chodzą uzywki i nie łatwo kupic lepiej grające urządzenie w tej cenie. Kefy nie warte są swojej ceny - dzwiekowo ale za design tez sie płaci.

Pozdrawiam.

Po to by po dystrybutorach chodził i abyś go później opisał.

....a poważnie nikt nie obrzydza bo system na początek udany, a zmiana jest kwestią czasu i zasobów finansowych - kwestia tylko kiedy. Oby jak najdłużej cieszył ucho ale.........

Hehe ...lepiej zawsze mozna lepiej tylko czy aby napewno jest to potrzebne:)

Do wymiany sa tylko kolumny reszta bardzo fajna i dobrana odpowiednio nawzajem sie uzupelniajaca cos jak symbioza (wspoolzycie 2 organizmow na obustronnej kozysci)

Ciesz sie sprzetem i sluchaj MUZYKI ona jest tu najwazniejsza.

robix

Nautilus: W polu mojego fenomenologicznego doświadczenia (który jest realnie jedyną istniejącą rzeczywistością dla mnie) zestaw gra fantastycznie! A że co człowiek, to pole....

Robix: i o to chodzi:) Teraz zamierzam zwyczajnie... słuchać muzyki:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.