Skocz do zawartości
IGNORED

Ranking dlaczego AS popsuło się

liberas

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nie mogę załozyć wątku.

2. Jaki mam kupić najlepszy wzmacniacz do 100zł do wszystkiego.

3. Jak zmienić akustykę mieszkania kablem.

4. Agresywne promowanie nieświeżych produktów zza zachodniego brzegu.

5. Nudzi mi się, więc założę kolejny bezsensowny wątek (ale jak się nie uda to pkt.1)

ad. 1. Wszystkie możliwe wątki już są, nie ma sensu zakładać następnych.

ad. 2. W sumie wszystkie wzmacniacze są takie same, kup cokolwiek.

ad. 3. Wystarczająco grubym kablem można powiększyć pokój wyburzając ściankę działową.

ad. 4. Po agresywnym wyszorowaniu Domestosem produkt nieświeży staje się świeży.

ad. 5. Wszystkie możliwe wątki już są, łącznie z tymi bezsensownymi założonymi z nudów (patrz ad. 1.)

Jestem Europejczykiem.

Z dumą dodaję punkt naszkicowany przez przedmówcę

6. zwiększenie przejżystości i czytelności, wręcz niesamowita poprawa usability... dobra lecę klikować w reklamy bo szkoda czasu, to tak między wątkami dodam

Jaro_747, 2 Wrz 2009, 23:52

>ad. 3. Wystarczająco grubym kablem można powiększyć pokój wyburzając ściankę działową.

bardzo jestem ciekawy jakby to wyglądało, może ktoś jest odważny?

najlepsze jest to, że nigdy NIE TROLOWAŁEM.

Zresztą na podstawie tego hasha nie da się powiązać dwóch osób i był o tym wątek.

Kolejna sprawa jest taka, że o 22:00 firma, w której pracuję, jest zamknięta. No ale jak zostałem pomówiony, to może Redaktor zabierze głos. Continuum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.