Skocz do zawartości
IGNORED

milutka poczta od forumowicza brunera

szumidokolalas

Rekomendowane odpowiedzi

dawno tu nie zagladalem a tu na prywatnych wiadomosciach takie cudo odkrylem:

poczta od: bruner_

> TY sk***ysynu pier**lony

ZABIJĘ CIE,

I TWOJĄ RODZINĘ, GNIDO I SŁUGUSIE ŻYDOWSKI

Data: 2009-10-31 18:37:51 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

https://www.audiostereo.pl/topic/59339-milutka-poczta-od-forumowicza-brunera/

Było już o tym, ale to z powodu opętania forumowicza bruner_

Na szczęście pomodlił się tej strasznej nocy kiedy go to sam szatan opętał, i opętanie minęło! Chwała Panu!!

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

szrek, 14 Lis 2009, 16:21

>z trzeciej strony strasznie sztampowaty ten brynolek.Cóś takiego z koło dworca, pod schodami.

Patrzcie Państwo - muls się reaktywował, a spod jakich schodów ty wylazłeś?

Trzeba wezwac jakiegos egzorcyste niech pokropii brunera woda. Albo sam go troche ochlap kranowka na jedno wyjdzie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

kWIATEk OGŁOSZENIOWY as

ALEK RACHWALD TO TĘPY I PODŁY GNÓJ

ALEK RACHWALD BANUJE WSZYSTKICH KTORZY WIEDZA ŻE MA MAŁEGO FIUTA

BO ON MA MAŁEGO FIUTA I SIE TEGO WSTYDZI

KTO? REDAKTOR TEGO FORUM WSTYDZI SIE MAŁEGO FIUTA

NA FORUM PROPAGOWANE SĄ ANTYPOLSKIE TRESCI

FORUM JEST SIEDLISKIEM RUSKICH SZPIEGOW I KAPUSIOW

ŻYDY RUSKIE I NIEMCY ROZPANOSZYLI SIE TUTAJ

PRECZ Z KOMUNĄ I ŚWIATOWYM ŻYDOSTWEM!!!

cena: 12345678

--------------------------------------------------------------------------------

Kontakt:

anzelm [email protected]

wyślij prywatną wiadomość do użytkownika anzelm »

NA FORUM PROPAGOWANE SĄ ANTYPOLSKIE TRESCI

FORUM JEST SIEDLISKIEM RUSKICH SZPIEGOW I KAPUSIOW

ŻYDY RUSKIE I NIEMCY ROZPANOSZYLI SIE TUTAJ

PRECZ Z KOMUNĄ I ŚWIATOWYM ŻYDOSTWEM!!!

województwo lubuskie

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

poniosło kolegę - ja tylko dostałem : ty antysemito - takich jak ty powinno się zagazować !

na moją odpowiedź - p.. się j.. psychopato, obiecał mi że poinformuje redaktora :)))

A mail był, uwaga od : ja jestem ten którego cień wzbudza lęk

:)))

Jozwa się deklarował, że wniesie w sprawie wpisów brunera sprawę do prokuratury? ciekawe jak mu idzie?

ja tam bym to olał - aż taki delikatny nie jestem, żeby przejmować się jakimś sfrustrowanym przygłupem

Chyba kiepsko bo ogłoszenie dalej wisi na pierwszej stronie. Ja bym sobie nie pozwolił na wycieranie imienia i nazwiska w takim kontekscie. Moze Alek zachorował nie daj Boże.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

rzeczywiście tak poruszają was głupkowate inwektywy?

to w końcu część netu, że kretyn napisze o mordowaniu rodziny, gazowaniu itd - ?

przecież to frustracja po kolejnym banie - osobnik z podwyższonym adhd - reaguje spontanicznie - jego kolejny klon jest rozpoznawalny, olać, i to wszystko

Czytałem to ogłoszenie brunera_ czy jak on się tam teraz nazywa. Facet ma manię na punkcie Żydów. Żarty są oczywiście nie do przyjęcia, najbardziej w gruncie rzeczy śmieszy w tym ogłoszeniu jego "nakręcenie".

Tolerować tego nie można, wolność słowa ma swoje granice.

Pamiętacie taki film "Europa, Europa" Agnieszki Holland. Była tam taka scena, gdzie głównemu bohaterowi (Żydowi) śni się, że Hitler tak jak on ukrywa się w szafie przed :) hitlerowcami, bo sam jest Żydem....

Zadziwia mnie i mierzi antysemityzm bez Żydów. Owszem w relacjach międzyludzkich przed wojną różnie z Żydami bywało ( czasami zdarzał się im nawet jakiś antyplonizm), i patrzcie Polacy ratowali ich w czasie wojny. Nawet muzeum ma powstać ( z resztą najwyższa pora )ze zbiorami na ten temat.

taa...

anzalem tez mnie uwielbia i dlugie listy pisze-kupie mu za to nagrode zabawke..:

A to tresc:

> > > JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA...> JESTES ZWYKŁA KANALIA... 2009-11-17 23:45:27 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

szumidokolalas - tez mi anzalem takie maile puszczał. Więc nie jesteś wyjątkowy. Ja mu potwierdziłem, że jestem kanalią a on nudny i od tego czasu chyba jest kompletnie rozbity psychicznie bo nic nie napisał...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.