Skocz do zawartości
IGNORED

Napiszcie do Janusza Weissa i opowiedzcie o DIY, program \

Rotor

Rekomendowane odpowiedzi

Jest taki program Janusza Weissa w Radiu Zet "Rozmowa z hobbystą". Różni maniacy piszą o swoich pasjach na stronie Radia Zet, Weiss wybiera sobie ciekawą relację i dzwoni do danego człowieka. Było już o facecie który zbudował małą lokomotywę i jeździ nią po podwórku, mój kolega zajmujący się modelarstwem RC załapał się kiedyś i opowiadał na antenie (no, z nagrania to puszczają) o wyścigach modeli itd.

Może by ktoś z kolegów zajmujących się DIY w zakresie budowy kolumn, wzmacniaczy czy innego audio-dobra napisał do Weissa i być może potem zaprezentowałby naszą mało znaną a jakże wdzięczną gałąź domowego przemysłu?

To powinno być gdzieś tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )/10/(year)/2009

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

myslisz, ze pan Janusz zainteresowalby sie lampizacja? och to moglby byc piekne!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Kochani, jest tu tylu budowniczych kolumn, mogliby godzinami opowiadać o głośnikach, membranach, MDFie, fornirowaniu, lakierowaniu, woskowaniu, wygrzewaniu no i odsłuchiwaniu :)

Rotor, 27 Lis 2009, 13:53

>Jest taki program Janusza Weissa w Radiu Zet "Rozmowa z hobbystą". Różni maniacy piszą o swoich

>pasjach na stronie Radia Zet, Weiss wybiera sobie ciekawą relację i dzwoni do danego człowieka.

>Może by ktoś z kolegów zajmujących się DIY w zakresie budowy kolumn, wzmacniaczy czy innego

>audio-dobra napisał do Weissa i być może potem zaprezentowałby naszą mało znaną a jakże wdzięczną

>gałąź domowego przemysłu?

>

myślę, że łukasik z testem ABX by się nadał

Temat nr: 60025

Autor: zukzukzuk

IP: 6963f7d28e17f72

Temat nr: 59900

Autor: jakub102

Temat nr: 60017

Autor: marianek

Temat nr: 59656

Autor: Rotor

znowu lukasik, ile można mieć kont na audiostereo?

>Rotor.A jednak można.Nie dalej jak czoraj wysłuchałem w "trójce" b.ciekawą dyskusję z krótkofalowcami.Hobby niby jak każde inne ,jednakowoż podobne do naszego ,zwłaszcza w zakresie DIY.pozdr.

cezary, 9 Gru 2009, 16:39

>>Rotor.A jednak można.Nie dalej jak czoraj wysłuchałem w "trójce" b.ciekawą dyskusję z

>krótkofalowcami.Hobby niby jak każde inne ,jednakowoż podobne do naszego ,zwłaszcza w zakresie

>DIY.pozdr.

Zupelnie inne hobby, tam ludzie robia sprzet z głowa a nie bo cos im sie wydaje albo słysza ze rezystor gra...

Na forum CB trochę poczytałem i też okazuje się że są różne obozy i jedni drugim zarzucają wiarę w krótkofalarską magię albo odwrotnie ślepe zapatrzenie w wykresy, przykład: długość przewodu antenowego i jej wpływ na wsp. SWR. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.