Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

muls juz byl u naszego Redaktora na tym objawieniu , ze hajend istnieje i próbie słuchu czy dalej na biegu jałowym napierdziela?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Na razie sie nie przyznaje,że był.Może był i Redaktor słyszał różnice a że dobrze słyszy to wiadomo

od dawna.No i porażka.Jak wiadomo...porażka ni ma ojca ani matki,jest sierotą.

To sie nazywa necenie-bo jeszcze chwila i zaraz wyskoczy,mierze czas.

Pojechal,ale palcem po mapie-bo gdybym osobiscie pojechal,to nie napisalbym ani kropki-a tu

bombardowanie,wiec-albo nawalony,albo.......lekarza mu trza i to natychmiast.

Tylko zeby nie bylo,ze w Egipcie zamarzl,bo mysle ze zre to swinstwo na potege.

• Użytkownicy+

Witam, po małych kłopotach z netem.

Znowu koledzy pobrykali..., a co mi tam i tak wątek dogorywa.

Jedna sprawa mnie dziwi, jacch na dzień dobry zablokował mnie w swoim wątku jako odsiecz za mojego bana dla niego (w innym wątku). I niby wszystko fajnie, tylko że ja Go zablokowałem za chamskie wpisy pod adresem modrzewia (a więc użyłem bana zgodnie z przeznaczeniem tego narzędzia). Chyba jest małym nadużyciem blokowanie mnie za wcześniejsze pilnowanie porządku we własnym wątku. Na dodatek w tym temacie jacch dodaje chamskie wpisy, a więc nie pozostaje mi nic innego jak ... ciach panie jacch.

Robert

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.