Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Wiecie co, właśnie wpadłemna to, że ta wasza pisanina to jest rodzaj jakiegoś testu ABX. A-udiofil, B-łądzący po lesie i X- nieodgadniona zagatka...;-)

Roberto

• Użytkownicy+

Senior, ja to widzę tak :

mulsik w dość "oryginalny" sposób próbuje zrobić z kogoś wariata (czasami mu się to udaje), jednocześnie robiąc z siebie ......

Ty zapewne powiedziałbyś tak:

mulsik udaje wariata, żeby z kogoś zrobić idiotę (i mu się to udaje).

Prawda jest gdzieś tu, może po środku ?

Robert

Ps. Zabawa w ciuciubabkę jest ok. jeśli nie przekracza pewnych granic.

Seniortelefono

Co tu rozumieć?Teksty na poziomie przedszkolaka?Jesteś jego fanem,to we środe w Złotych Tarasach rozdaje autografy...może sie załapiesz?Tak na marginesie,to już pisałem...sprawny ma zegarek.

• Użytkownicy+

:-)

Raz może i mnie wyprowadził w pole, już sam nie wiedziałem o co chodzi (przyznać się to nie wstyd, ale dawno to było w innym wątku). Tylko że to dziwna zabawa schodzić do tak niskiego poziomu, żeby kogoś na to nabrać.

Inżynierze muls, BACZNOŚĆ!, SPOCZNIJ ! Zrzućcie oprzyrządowanie maskująco - taktyczne. Koniec dywersji na tyłach wroga. ;-)

Roberto

• Użytkownicy+

modrzewiu, jak zwykle masz rację. Po prostu ten zwrot tak ma i tak mi pasowało.

Niech się ta hmmm dyskusja(?) zakończy happy endem, czyli TESTEM.

Robert

Ps. Wtedy ...rozpoczniemy drugą ;-), ale to już będzie inna bajka.

Dla mulsa nadszedł czas ostateczny na wymianę wnętrza głowy tu propozycja lepsza od obecnej,przynajmniej z wyglądu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jakby co to w wątku obok więcej propozycji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.