Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Magnat Quantum 607..

dirkpitt1976

Rekomendowane odpowiedzi

Moze napisz cos wiecej. Ile masz siana i jaki pokoj? Te kolumny dysponuja dosc duzym glebokim basem i zestawienie ich ze wzmakiem tego typu da ci niezaciekawy efekt, tym bardziej w jakims malym pomieszczeniu.

?👈

Przestudiowałem całe forum i dalej nie mam nic w miare pewnego...denon Pma-860 to chyba jedyna opcja...w tej chwili posiadam amplituner Technics SA Dx-930 i myśle że każda opcja bedzie lepsza os tego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

dirkpitt1976, 17 Gru 2009, 21:10

>Przestudiowałem całe forum i dalej nie mam nic w miare pewnego...denon Pma-860 to chyba jedyna

>opcja...w tej chwili posiadam amplituner Technics SA Dx-930 i myśle że każda opcja bedzie lepsza os

>tego...

Lepiej juz PMA-1060. Jak pisalem szukaj lepiej czegos o mniej cieplym brzmieniu. Bo Quantumy maja go az nadmiar jak na moje ucho.

?👈

A najlepiej to bierz to:

Ukryta Zawartość

U mnie nizszy model 735R sprawdza sie z Quantumami 605 znakomicie.

Ukryta Zawartość

?👈

Chetnie bym postawil swojego maluszka przy twoim Denonie. Bylaby walka jak Biblijnego Dawida z Goliatem.

:-)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

rafal735r, 18 Gru 2009, 00:50

>Tez jestem ciekawy jak graja te nowe pudla o wartosci 1/10 starych klockow.

Nie chwytam mozesz jasniej??

rafal735r, 18 Gru 2009, 01:27

>No jezeli za 700 nikt go nie chce to chyba nie jest to jakis wyszukany model wiec chetnie bym

>postawil swojego dziadka obok niego i porownal.

Tzn , ze jak taki maly i za tani to nie gra?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zgodze sie z rafal735r bys w swoich poszukiwaniach szukal czegos co zagra nieco bardziej gora i dolem nizeli srednica. Osobiscie posiadam Denona PMA 860 i razem z Heco Victa tworza zgrany duet a Quantumy pochodza z tej samej fabryki wiec brzmienie jest podobne tyle ze góra jest bardziej detaliczna.

Oj Victy graja wogole inaczej. Maja plytszy bas, ogolnie inne brzmienie. Podobne bardziej do Supreme Monitor. I wlasnie nie chodzilo mi o to zeby szukal wzmaka z gora i dolem tylko wlasnie z wysunieta bardziej srednica. Taki wzmak o jakim ty piszesz sprawdzi sie wlasnie z twoimi Victami.

?👈

Mogę jedynie potwierdzić, że MQ z serii 600 dobrze grają razem z denonem. Co prawda mam trochę inny zestaw PMA 1500ae i MQ 605, jednak ten dźwięk mnie zadowala detaliczna góra, nisko schodzący bas i niezły środek. Czego chcieć więcej za tą kasę?

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.