Skocz do zawartości
IGNORED

Zdrowy tryb życia - ktoś praktykuje?

Zdzislav

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw ile osób z forum żyje w miarę zdrowo. To znaczy czy zdrowo sie odżywiacie - przestrzegając zasad zdrowej diety, czy unikacie używek - papierosów, alkoholu, dużej ilości kawy. I jak jest z aktywnością fizyczną? Uprawiacie jakieś sporty?

Ciekawi mnie to, bo zauważyłem, że w Polsce mało kto dba o zdrowie.

Zazwyczaj o zdrowiu ludziska przypominają sobie jak je utracą...

ja żyje zdrowo, a czemu pytasz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wcinam wszystko co powinno być w diecie normalnie rozwijajacego sie człowieka- surówki,sałaty,nabiał,mięso itd. Do tego sport-siatkówka,łucznictwo,rowery górskie.Ostatnio namietnie oddaje sie kolejnej pasji którą jest myślistwo(skutecznie spychajace audio na bok).Kontakt z natura zdecydowanie poprawia samopoczucie.

Od paru dobrych lat utrzymuje 83kg przy wzroście 186cm,nie pale,a pije sporadycznie:)...dla zdrowia.

pawcio, 25 Gru 2009, 18:35

>Servantess, 25 Gru 2009, 14:59

>

>>Niestety siatkówka robi swoje

>

>U mnie też zrobiła. Skręciłem kolano 3 miesiące temu :/

Uaa, to moje kilkukrotne skręcenia kostki to nic przy tym ;(

Ano, nie fajnie jest.

Kostka w miarę szybko i bez jakichś poważniejszych skutków dojdzie do siebie i można grać. Miałem w tamtym roku pękniętą kostkę sześcienną, zrosła się i można skakać a z tym cholernym kolanem to już masakra. Nawet nie wiem jak to się stało, wyskoczyłem do ataku a jak spadłem to bałem się na nogę spojrzeć bo miałem wrażenie, że jest w drugą stronę wygięta :|

Najgorsze, że co lekarz to inna opinia.

• Użytkownicy+

Ja wcinam sałatki, lubię owoce morza, uprawiam koszykówkę. Niestety lubię słodycze i dobry alkohol, ale w umiarkowanych ilościach.

Rbert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.