Skocz do zawartości
IGNORED

o co niechodzi w tym tescie

muls

Rekomendowane odpowiedzi

jako ze termin umowy z pomocnikami mija, jestem zmuszony zakonczyc eksperyment.Miał trwac do 31, ale wydaje sie ze juz pora.Tym bardziej ze jeden z pomocników przypieszył wyjazd na ferie zimowe.W tym miejscu dziekuje im i tym którzy zaoferowali swoje wzmacniacze w nadzieji na eksperyment.Żałuje ze nie udało sie spełnic obietnic.Sam miałem swiadomość ze sie nie odbedzie, gdyż podobne oferowałem juz znamienitym(z nazwy) forumowiczom których nazwisk z litosci nie przytoczę i NIGDY nie spotkałem sie z oznakami zainteresowania.Były tego cztery przypadki..zawsze to było...tak bardzo chetnie... ale.Nie dzis, nie jutro,potem itd.Eksperymenty Lutka ,Piopio,Paltona i moje jednoznacznie udowodniły ze przy wyrównanych poziomach wzmacniacze sa jednakowe.W tych przypadkach badanych.Pozostałe przypadki które moga spowodowac inne relacje ,nie udało sie wykryć.Dlatego włąsnie stworzyłem zestaw od gainclona za 500zł, poprzez sansuja za 1500zł po Arcama za 8000zł..Dodatkowo postanowiłem przejsc cały etap Pawła w jego wątku.A wiec wytrzymac furie ludzi zwalczajacych testy, wytrzymać ich obelżywe listy na PW.Tzn dokładnie przesledzic to co otrzymywał Paweł.Historia powtórzyła sie dokladnie tak samo.Tyle ze to Paweł otrzymał bana.Test z godnie z umowa z obserwatorami miał byc przeprowadzonyu Redaktora w ten sposób ze niezaleznie od wyników ,rezultat nie bedzie opublikowany a pozostanie własnoscia testujacych.Tylko w pozostałych przypadkach bedzie opublikowany

Dzika furie i furiatów moge z grubsza podzielic na trzy grupy.Pierwsza nieliczna, to ci którzy żyja z tego biznesu i trudno im sie dziwic reakcji.Tych pomijam milczeniem.Druga zdecydowanie wieksza i bezczelniejsza to ci co dorabiaja na forum, wciskajac swoje wynalazki naiwnym..Ale co ciekawe najliczniejsza, bo pozbawiona interesu ekonomicznego jest grupa tzw bezinteresownych idiotów.Wystepujacych hałasliwą gromadą i prostacką w argumentach..

.

1.testy miały byc robione u uszatków z uwagi na ich nieustanne biadolenie o przyzwyczajeniach,osłuchaniach.Wymaganiach co do długości i czasu.Jesli uszaty wyraziłby taka wole mozna było je zrobic wszedzie indziej.

2.zakladały słuchanie WSZYSTKIEGO co ma uszatek jak i tego co dowiezie komisja.W tym lampowców i tranzystorów naraz.

uszatek mogł zgromadzic co chciał.

3.Odsłuchy mogły trwać dowolnie długo i były tylko ograniczone wytrzymałościa ludzka.

Uszatek mógł sobie słuchac co chce i jak chce.Zakladalismy po dziesieć pomiarów jednej pary wzmacniaczy.

4.Przy rozróznieniu wzmacniaczy następuje powtórne wyrównanie poziomu tylko dlatego żeby wyeliminowac jednak ewentualny jego wpływ.Jeśli nadal różnica byłaby, taki przypadek jako ciekawy miał zostac rozpatrzony osobno przez stosowne pomiary.

i to mniej wiecej wszystko.Z uwagi na to ze trzecia grupa poprzez stopniowe przekłamanie wykorzystując fakt ze nikomu nie bedzie się chciało przekopywac przez watek Pawła robi sobie jaja z faktów, postanowiłem zrobic sobie jaja i jeszcze raz zrobic aneks do Wielkopolskiego Testu.

Na koniec jeszcze raz przypominam ze w wyniku testu w wybranych przez uszatych warunkach nie rozrózniono trzy razy na trzy razy wzmacniaczy wyrównujac poziom głośnosci.To dla tych którzy nadal nie wiedza o co chodzi w tym tescie.

https://www.audiostereo.pl/topic/61237-o-co-niechodzi-w-tym-tescie/

muls, nie wiem czy uwierzysz ale ja osobiście bardzo Ciebie lubię. Tym bardziej smutno mi to napisać że przyczyny takiego stanu rzeczy nie znajdziesz zwalając na innych winę. Szukaj jej u siebie. Piszesz w taki sposób, że każdy kto ma odrobinę oleju w głowie omija Ciebie z daleka, mało tego, doniesiono mi ze w jakimś temacie na bocznicy rozmawiasz sam ze sobą:( To naprawdę nie przysparza Ci splendoru. A poza tym wybacz ale nie masz jednego jedynego panaceum na porządek wszechświata, musisz po prostu zrozumieć że inni też rozum mają. Kiedyś naprawdę miałeś fajne przemyślenia, no ale cóż, teraz karawana bez Ciebie jedzie dalej...

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

errata:

>Tym bardziej smutno mi to napisać że przyczyny takiego stanu

- przyczyny takiego stanu Twoich testów jak opisałeś na wstępie, oczywiście

Trochę sensu poproszę.

@muls

Niewiele prawdy w tym co piszesz.Zanim zacząłeś udzielać się w Wielkopolskim były propozycje i to poważne.Dla Twojego trójwymiarowego przewodnika.Nie chciał skorzystać ponieważ...(i tu cała gama tyleż infantylnych co pokrętnych tłumaczeń).Ale wtedy jeszcze nie jeździłeś w wątkach ABX więc może nie pamiętasz.

A jak już tak pragniesz tych konkretów to:wpadnij do mnie,powiedzmy,w poniedziałek,będziesz przedstawicielem bezuchych,znajdą się jakieś dwa klocki do porównania i ktoś do przepinania,Ty będziesz patrzył a ja będę strzelał.Konkret.Daleko nie masz,3 przystanki autobusem nr.808.

l'enfant sauvage

muls, 30 Sty 2010, 21:08

>Test z godnie z umowa z obserwatorami miał byc

>przeprowadzonyu Redaktora w ten sposób ze niezaleznie od wyników ,rezultat nie bedzie opublikowany a

>pozostanie własnoscia testujacych.Tylko w pozostałych przypadkach bedzie opublikowany

naprawdę szkoda, że Pan Redaktor uciekł z tego testu... Mógłby dać odpór oszołomom z ABX... i pokazać im jak się słyszy, a tak da im tylko pożywkę do bezczelnego nabijania się.... że niby stchórzył... Naprawdę szkoda :(

Może jakiś inny autorytet forumowy się skusi i pokaże ABXiksiażom, gdzie raki zimują ?!?

octavarium, 30 Sty 2010, 22:05

>A jak już tak pragniesz tych konkretów to:wpadnij do mnie,powiedzmy,w poniedziałek,będziesz

>przedstawicielem bezuchych,znajdą się jakieś dwa klocki do porównania i ktoś do przepinania,Ty

>będziesz patrzył a ja będę strzelał.Konkret.Daleko nie masz,3 przystanki autobusem nr.808.

Yes, yes, yes :)) Octava pokaż im w końcu, zamknij im skutecznie te przebrzydłe ABXowe mordy :)

Jak można być taki idiotą i utrzymywać, że wszystko gra tak samo ?!? Przecież to oczywiste, nawet dla przedszkolaka, że jak wygląda inaczej to musi grać inaczej, naprawdę nie rozumiem...

rochu, 30 Sty 2010, 22:15

>Szanowna Redakcjo,

>czy zakaz pisania XYZPaweł-a vel The_Ghost w cudzych watkach nadal obowiązuje?

rochu, jestem naprawdę zdziwiony. Czyżby było coś nie tak z Twoją przeglądarką, albo z silnikiem forum ?!? Widzisz XYZPaweł koło moich wpisów ?!?

To byłoby naprawdę niefajnie...

Wiem,że muls był blisko wykonania testu.Bardzo blisko,gdyby nie jego poziom dyskusji i ignorowanie chętnych,pewnie by do testu doszło.Do teraz nic nie zrozumiał,dalej mu w głowie rybki,myszki i diabli wiedzą co jeszcze...jak porządnie szurnięty.Zegarek to odpowiedź na te jego dyrdymały.

O, wątek poszedł dalej

Zauważcie że Muls zamilkł. Mam do Was wielką prośbę: Prawdopodobnie jednak prawidłowo odebrał przekaz i dlatego bardzo proszę o niepastwienie się nad autorem wątku. Myślę że to co zostało powiedziane z naddatkiem wystarczy.

Trochę sensu poproszę.

gagacek

To dorosły facet i do tego zaproponował,taką właśnie formułe dyskusji.Myśle,że jeżeli chciałby normalnie prowadzić rozmowy,to powinien sam od tego zacząć.

rochu, 30 Sty 2010, 22:26

>The_Ghost,

>nie rób z siebie większego idioty, wszyscy wiedzą kim jesteś.

rochu, trzeba naprawdę mieć jaja, żeby nie baczyć na ewentualne napastliwe oskarżenia, że jesteś donosicielem, dbać o porządek na forum. Ale ja jestem The_Ghost, nikim więcej, tak jak Ty jesteś rochu, a nie muls, czy jakiś ABCKrzychu, to jest przecież proste :)

Trzeba też mieć jaja, żeby w dzisiejszych szalonych czasach ABX twardo twierdzić, że się słyszy, co się słyszy, bez żadnych ogródek i ściemy. Bravo !

gagacek, 30 Sty 2010, 22:49

>O, wątek poszedł dalej

>Zauważcie że Muls zamilkł. Mam do Was wielką prośbę: Prawdopodobnie jednak prawidłowo odebrał

>przekaz i dlatego bardzo proszę o niepastwienie się nad autorem wątku. Myślę że to co zostało

>powiedziane z naddatkiem wystarczy.

Zamilkł bo poszedł spać :) Jak ktoś wstaje do roboty o 4 rano to nie dziwmy się, że o 22giej śpi. Muls opowiedz o królikach i bełkocie bo nie wszyscy są na bieżąco :)

"...Zamilkł bo poszedł spać :)..."

Potwierdzam to info. Widzę z okna jak muls kima w swoim kabriolecie. Jutro wstanie porządnie wyspany i nam wszystkim dokosi że hej! I znów będzie o rybkach, pipkach, starych pierdołach. Muls się nie da, bo muls jest NIEREFORMOWALNY. Jak russka komuna.

• Użytkownicy+

Twoje prymitywne chamskie i szkodliwe dla forum wpisy wykluczają Cię, z możliwości zaliczenie siebie do grona moich kolegów. Proszę o nie używanie w stosunku do mojej osoby zwrotu "kolega".

Przykład jeden z wielu tych chamskich wpisów jest powyżej, co zmusza mnie do banowania Cię w moich wątkach. Urocze z twojej strony jest używanie bana (a więc narzędzia przeciwko chamskim wpisom) w stosunku do mojej osoby, w ramach odwetu.

Robert

Panowie

Mam wrażenie, że muls załozył watrk tylko po to by niektórzy właśnie skakali sobie do oczu.

W związku z powyższym uważam ten watek za szkodliwy i powstały tylku w celu skłócenia się do reszty.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tak wiec powtórka z rozrywki.Dałem czas na bełkot.Ten watek kazdy bełkot zniesie.Mamy jednak chetnego co juz jest duzym sukcesem.Tak wiec oczekuje na PW adresu, a ja wróce do skompletowania zespołu.

Muls,że ten test się nie odbędzie, to było wiadomo od początku. Lutek też długo nie mógł znaleźć chętnych. Po w wpisach w tym wątku widać co do zaoferowania mają trzeciaki - bełkot.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.