Skocz do zawartości
IGNORED

nabyłem niedawno kolumny Pioneer CS-811

adlibitum

Rekomendowane odpowiedzi

moze dodam zdjecia jak wygladaja,

waga jednej sztuki ok. 24 kg,

czy ktos miał doczynienia z tymi kolumnami, moze słyszał jak graja, jakiej jest to klasy sprzęt?

za wszelkie informacja z góry dziekuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-23561-100000031 1268217493_thumb.jpg

post-23561-100000032 1268217493_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

KOLUMNY DATOWANE SĄ NA ROK 1976 I SĄ TO 3 OD DOŁU W TEJ SERII LUB JAK WOLISZ 2 OD GÓRY ;) KOLUMNY. W SERII W TYM CZASIE BYŁY TAKIE MODELE:

1976 CS-511A

1976 CS-711A

1976 CS-811A

1976 CS-911A

Jak grają ? sam się przekonaj - nigdy ich nie słyszałem i podejrzewam, że na forum takich ludzi nie znajdziesz (a może się mylę).

Słucham tylko muzyki.

>> adlibitum

jakiej jest to klasy sprzęt?

W zależności od tego co tu przeczytasz kolumny zabrzmią ci lepiej albo gorzej? Jak 10 osób napisze, że to perła, hi-end, że grają jak kolumny za 20kzł to niezależnie od tego jak "zagrają" będziesz uważał, że są zajebiste. A jak większość napisze, że to gówno warte pierdziawki to pewnie nawet jak zabrzmią bardzo dobrze uznasz, że to syf i pójdą do ludzi.

Słuchałeś? Jak brzmiały dla ciebie? Dlaczego kupiłeś akurat te?

Życzę, żeby zabrzmiały bardzo ładnie.

kupiłem je od koleci co tachają graty z zagranicy i nie wiedzieli co sprzedają, bo chceli mi całe stado nedznych kolumn do kina domowego wepchnac i tłumaczyli cos ze oni takich nie wożą bo to sie nie sprzedaje bo stare i nie graja dobrze i generalnie do bani kolumny,

oni tylko do do kina wożą, taki dobry sprzet a to maja przypadkiem :),

...parsknałem pod nosem smiechem, uwaliłem jeszcze troche z i tak juz smiesznej ceny i szybciutko zapakowałem do samochodu, w duch mysląc sobie jakich to czasem spotyka sie na swojej drodze głupoli...

Ja poczytałem to co napisałeś i zatęskniłem za sesją u psychoterapeuty.

Liczyłem, że skoro jeden z kolegów zwrócił Ci uwagę, zdecydujesz się napiszesz jak wg. Ciebie grają, z czym tak grają. Jaki bass,jaka scena, itd.

A zamiast tego dostaliśmy opis jaka scwana wiewiórka z Ciebie i jak ograłeś tych co zbierają szrot po wystawkach (chociaż jak znam życie oni te kolumny mieli za darmo, także nie wiem kto kogo finalnie ograł)

Ale ponieważ prosisz się o pogłaskanie po główce i komplement to masz:

....Zdolniacha jesteś, startuj na ministra gospodarki, nie będzie lepiej , ale śmieszniej.....

Sorki, nie mogłem się oprzeć....

znalazł sie madrala :), skoro nie wiesz ile dałem to po co piszesz głupowy ze zostałem okantowany przez kogokolwiek, moze jakbys posłuchał kolesi którzy mi to sprzedali to przestałbys głupio wtracac sie do dyskusji, jak ja nie moge takich madralinskich co to rozbieraja kazdego na czynniki i czytaja miedzy wieszami wybierajac to co najlepsze dla dowartosciowania ich własnego ego ,

chlopie odseparuj sie, bo chyba w ogóle nie zrozumiales co pisałem,

po co miałbym pytac jak to gra, sam chce sie tego dowiedziec gdyz na razie nie mam mozliwosci ich podłaczyc i pewnie jeszcze chwile to potrwa zanim sam tego posłucham i podziele sie z innymi doswiaczeniem

żenada!!!

Hehe nie bulwersuj się tak kolego! Głupio się pytasz jak grają kolumny które masz u siebie w domu. Troche to śmieszne i Shrek nie wytrzymał:) Mnie też to rozbawiło. Mogłeś od razu napisać, że nie masz ich jak podłączyć, bo niby skąd mieliśmy to wiedzieć? I nie traktuj tego forum jak oficjalnej rozmowy w Urzędzie Skarbowym. Czasem ludzie coś piszą co wypada potraktować z przymrużeniem oka:) A jak już posłuchasz kolumn to napisz co i jak, bom również ciekaw. Fajnie jakbyś także wrzucił fotke wyjętych przetworników i zwrotnicy.

sorrki, troche sie zbulwersowałem Shreka wyskokiem :), moze faktycznie troche to dziwnie zabrzmiało co napisałem, nie miałem na mysli jaki to jestem przebiegły i jak to udało mi sie zrobic kogos w konia, ale na prawde jakby ktokolwiek posłuchał tych "Panów" co handlowali tym sprzetem to mysle ze wiekszosc byłaby o krok od wycigniecia strzelby.

a kolumny jak juz bede miał to opstrykam dokładniej i opisze co i jak, myslałem tylko ze moze ktos ma cos takiego w domu i moze sie podzielic jakimikolwiek doznaniami słuchowymi zwiazanymi z tym sprzetem.

dziekuje za wszelkie informacje - nawet za pochlebny wpis od kolegi Shreka :)

Gdybyś napisał normalnie jak przyzwoity Ogr:

"kupiłem takie a takie kolumny, ale póki co jestem poza domem i nie mam na czym ich sprawdzić, co o tym sądzicie ?"

Nie byłoby kpiny z mojej strony.

Ale jak czytam: kupiłem, co tym sądzicie, a do tego opis prawie jak wieczorowy zakup w parku pałacu kultury i nauki, a zero o tym jak to gra - nie wytrzymałem. Nie łam się osiołek i Fiona nie takie teksty słyszeli z moich ust/klawiatury..... ;P

A już na poważnie, sam jestem ciekaw jak to zagra. Także jak już będziesz miał możliwość przetestowania napisz co i jak. Z przyjemnością przeczytam i słowo już nie będę kpił.

Kolumny są kiepskie i niewiele warte - to tak, jakbyś chciał je sprzedać ;)

A tak na serio, fajny vintage zdaje się w bardzo dobrym stanie - nie powinno być źle, również jestem ciekaw, jak to gra?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.