Skocz do zawartości
IGNORED

Reedycje winyli ECM

rykuj

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie ECMu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) można znaleźć listę tego co się ukazało jako reedycje.

Wszystkie te pozycje, oraz kilkadziesiąt innych można kupić w internetowym sklepie wytwórni.

Przy okazji nie wiecie czy honorują tam sposób zapłaty przez PayPal ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

AndAudio,

Gdzie jest info o ECMie i SACD ? To by była kolejna fantastyczna wiadomość druga po reedycjach winyli które systematycznie nabywam. Jeżeli płyty ECMu są już po 70 pare zł to można już oczekiwać formatu SACD który powinien być już dawno w tej wytwórni.

• 11 miesięcy później...

Znalazłem na stronie ECM-u kilka reedycji albumów Pat'a Metheny na vinylu. Czy ktos słuchał, posiada i moze się wypowiedziec na temat jakości tłoczenia, może porównać do wydawnictw z "tamtych" lat? Mam tu na mysli "Travels" "Offramp" "Watercolors" "PMG".

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Ciekawe, gdzie ECM tłoczy swoje winyle? Raczej nie sądzę, aby firma ponownie zainwestowała we własną tłocznię jak przed laty?

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Ja nie znam historii ECM-u, ale dlaczego mieliby nie mieć własnej tłoczni, tymbardziej że mieli ją kiedyś (tak napisałeś). Ząb czasu nie oszczędził, czy księgowy?

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.