Skocz do zawartości
IGNORED

Radmor 5102 przestrojenie

tysol

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc, od dłuższego czasu szukam sensownego serwisu, który zająłby się przestrojeniem Radmora. Albo słyszę że już tego nie robimy, albo, że owszem, ale nie Radmora. Co tu jest grane, jakaś zmowa? Czy nikt już się nie zajmuje przestrajaniem? A może nie ma części? Może jest to nieopłacalne? Byłem w kilkunastu punktach w Warszawie i nic, nikt mi nie udzielił sensownej odpowiedzi. Może mój błąd, że wybrałem te reklamowane z pierwszych stron, może trzeba szukać jakichś dziupli, starszych radiotechników? Sam się tego nie podejmę, ale może ten dział czytają właściwi ludzie na właściwych miejscach (ewentualnie ich znajomi...)? Proszę o kontakt na PW lub kom.605206161

https://www.audiostereo.pl/topic/62540-radmor-5102-przestrojenie/

Przestrojenie tego Radmora to absolutnie nie jest trudna sprawa. Na przykład tutaj znajdziesz wyczerpujący opis:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co prawda aktualnie działalność moderatorów doprowadziła poziom elektrody do żenującego poziomu, ale dawne wpisy są ok.

Może ktoś z forumowiczów mieszkających niedaleko Ciebie podejmie się tego dzieła? Powodzenia!

Ukryta Zawartość

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Przepraszam, Tobie chodziło o 5102. Właściwy link masz np. tutaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Wyszedłem trochę z tematu wiec nie poznam po zdjęciu, która jest która ale w 5102 były 2 wersje głowic. Jedna banalna do przestrojenia, a druga no cóż... Musiałbym znaleźć materiały. Mam je gdzieś na dysku, a przynajmniej powinienem mieć.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.