Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o opinie o gramofonie JVC L-E5

bumar1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dawna zbieram płyty analogowe.Gramofony miałem różne.Ostatnio Daniel, po nim Adam a teraz udało mi się kupic uszkodzony i wyremontować właśnie JVC lL-E5 Direct Drive Turntable.Brakuje mi już tylko igły, którą zamówiłem w USA i będę ją miał po świętach. Jest to mój pierwszy gramofon tangencjalny. Bardzo proszę Was o jakieś uwagi lub opinie o tym gramofonie lub o gramofonach tangencjalnych w ogóle. Pozdrawiam

bumar1

Nie miałem zbyt dużo czasu na zastanowienie się, kupić czy nie kupić. To była aukcja na Allegro.Zawsze chciałem mieć coś takiego chcoćby z ciekawości. W sumie dałem za niego 30 zł. razem z kosztami transportu. W remont nie włożyłęm nic oprócz swojej pracy.Brakującą igłe ściągam z USA za 14 dolarów. Tak więc chyba warto było.Tym bardziej że gramofon jest w idealnym stanie. Wszystko oryginalne, nie grzebany. Był tylko brudny (chyba długo stał nie uzywany).

Nadal proszę o jakies informacje co do jego klasy, brzmienia itp. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.