Skocz do zawartości
IGNORED

stereo zestaw/~5kzł/żywy salon

brbr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Zostałem poproszony o zestawienie elementów stereofonicznej przyjemności.Docelowe miejsce:żywy akustycznie salon ok.30m z otwarciem na dalszy kawałek domu.To dla mnie podstawowa przeszkoda w tym wyzwaniu.Zasugerowałem sporo naturalnych rozpraszaczy ale mimo wszystko prośba o podpowiedzi doboru kolumn,które w miarę zniosą te warunki.Kolumny determinują pozostałe elementy,stąd w tytule ZESTAW:) Jakby tego było mało,kobieta postawiła warunek - kolor wenge,ostatecznie coś ciemnego;)

https://www.audiostereo.pl/topic/62809-stereo-zestaw~5kz%C5%82%C5%BCywy-salon/

>30m i 5 tys. za całość - będzie ciężko, chyba że nie wszystko będzie nowe

z kolumn polecam Monitor Audio BR6, do tego wzmacniacz używkę Harman Kardon 680 lub jeden z Roteli, CD może być nowe (np CA 640c - potem można by dać do tuningu ;p)

taki zestaw zagra przyjemnie i nie męcząco, ale jednocześnie dynamicznie i rozdzielczo

Nie powiedziałem ,że musi być nowe :) Monitor Audio jak najbardziej akceptowalne.W ogłoszeniach pojawił się Musical Fidelity A2...troszku sentymentnie wspominam ten piecyk-czy aby pod te kolumny nie będzie zgrzyt? Wtedy zostanie tylko cd dobrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.