Skocz do zawartości
IGNORED

Myślałem, że Bocznica to tylko ogród zoologiczny...

wiatrak

Rekomendowane odpowiedzi

I przyglądałem się temu zoo z mieszaniną zaciekawienia / rozbawienia / pobłażliwości. Widać bardzo się pomyliłem; niektóre komentarze dotyczące wczorajszej tragedii naprawdę mnie zaskoczyły. Pomimo iż nie jestem osobą zbyt moralną i pryncypialną, poczułem czytając je jakieś dziwne lepkie uczucie, i jakiś niezbyt przyjemny zapach. Intensywność tego szamba mocno mnie zdumiała.

LUDZIE! (ludzie?)

Weź jeden z drugim uderz się czymś ciężkim w głowę, a dopiero potem kliknij "dodaj wpis"...

Fot. KACPER PEMPEL REUTERS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Użytkownicy+

Niestety tylko możemy zgłaszać do moderacji (do czego namawiam), lub banować o ile jest się autorem wątku (również nie ma co się szczypać). W ostateczności autor może poprosić o zamknięcie wątku.

Moderacja powinna być mocniejsza.

Wcześniej byłem za wolnością słowa, ale przy niektórych zwierzętach się po prostu nie da.

Jakos słabo działa moderacja na Bocznicy dzisiaj albo słabo rozumuje język szyderczy w paru wątkach. Nie wierzę bowiem, że sie pod tym wszystkim podpisuje. Może to tylko lenistwo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To duże przeżycie dla nas wszystkich - ludzie różnie w takich sytuacjach reagują, czasami dość skrajnie. Jak widać los nie wybiera. Nie widzę niczego złego w szczerym okazywaniu emocji, byle nie obrażać uczuć innych i nie zaśmiecać niepotrzebnie wątków które tej tragedii nie dotyczą.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Użytkownicy+

xniwax

>Jakos słabo działa moderacja na Bocznicy dzisiaj albo słabo rozumuje język szyderczy w paru

>wątkach. Nie wierzę bowiem, że sie pod tym wszystkim podpisuje. Może to tylko lenistwo.

Pytanie czy nasze lenistwo spowodowało, że nie zgłaszaliśmy tych wpisów właśnie do moderacji ?

Powtarzam, nie ma się co szczypać, precz z ..............(każdy niech obie coś wymyśli, mogą być trolle, lub inne gobliny).

Od nas zależy jakość tego forum. Wielu "delikatnych" już odeszło, szkoda bo wiedzę mieli a zostało kilku mieszających z grubą skórą. Ja wolę delikatnych z wiedzą .....

Robert

Ciekawe po której stronie muru jest moderacjia olewajac to.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.