Skocz do zawartości
IGNORED

mission m31i zamiana na 32i warto?

simon84

Rekomendowane odpowiedzi

witam obecnie używam małych monitorków m31i jestem z nich zadowolony graja w pokoju 10m^ zaskoczyły mnie poprawnym basem ale ze znajomy się na nie napalił odsprzedaje mu a chce sobie kuc coś innego możne m32i .czemu chce zimnic. hmm troszkę więcej mocy by się zdało oraz nisze zejście warto taka zamianę zrobić .graja z Pioneer SA-610

https://www.audiostereo.pl/topic/63292-mission-m31i-zamiana-na-32i-warto/

zamiast tych 32 to juz wolałbym te

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

albo te

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w tej kwocie masz duzo większy wybór, no chyba ze koniecznie musi to byc mission

Ukryta Zawartość

przed zakupem misiona brałem pod uwagę magnaty .myslicie ze spelnia moje zachcianki niszzy bas troszkę więcej mocy dzwiek misionow mi się podobał nie chce gwałtownie zmieniać. po prostu troszkę mocniejszy monitor o podobnym brzmieniu .ktoś możne słuchał m32i i magnatów?

Powiem tak, jeśli podoba Ci się charakter brzmienia missionów nie ma co kombinować, wymień na większe i po kłopocie! Nikt z forumowych "mędrców" Ci nie powie jak one zagrają w porównaniu z obecnymi głośnikami, nawet ty sam, słuchając ich w sklepie tego nie stwierdzisz, to wychodzi dopiero gdy podłączysz je u siebie w domu, na swoim sprzęcie. Kupując inne możesz sobie polepszyć ale możesz też zacząć chorobliwą pogoń za króliczkiem, zawsze coś Ci nie będzie pasowało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.