Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

nie ,tylko natykam się na twoje wpisy...np.Nominacja Gazety Polskiej,wcześniej Codzienna Gazeta Polska nadchodzi.Tak otwarcie nikt jej tutaj poza tobą nie reklamuje.

a treści i przesłanie "niezależnych" nakreślił prezesa....nikt nam nie wmówi ,że białe jest białe.

taki z tobą problem,zasłaniasz się dekalogiem a wpisy ukazują wściekłego narodowego byczka

a teraz tak z innej beczki , tak czysto ludzko

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tu jest filmik z nagraniem kamery całej sytuacji. Zobaczcie co się dzieje kiedy dziennikarze wchodzą ponownie na sale a kiedy prok. już lezy na podłodze. Szczególnie na dziennikarza w czerwonej bluzie który nie biegnie aby ocenic stan prok. ale po kamerę aby nagrac szybciutko zwłoki.

Chodząca moralna padlina

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

• Moderatorzy

z całym szacunkiem dla pana, który się postrzelił, ale co on odwalił ?

powiniem powiedzieć, że w związku z katastrofą lotniczą, w której zginął prezydent i kilku parlamentarzystów podjęto wszelkie możliwe działania w celu niezwłocznego wyjaśnienia sprawy, szczególy dotyczące toku postępowania nie zostaną ujawnione dla dobra sprawy i klauzulę tajności(koniec kropka).

strzelać to mógł na strzelnicy , poligonie czy hubertusie , ale nie do siebie- jeśli wyzdrowieje to zwolniłbym go dyscyplinarnie

Bartek79 - nie jestem pewien czy osobie, która postanowiła umrzeć należy w tym przeszkadzać

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Bartek79 - nie jestem pewien czy osobie, która postanowiła umrzeć należy w tym przeszkadzać

więc odwrócic głowe i wyjśc

• Moderatorzy

więc odwrócic głowe i wyjśc

dobra , racja - ale znając realia + możliwa odrobina zacięcia do teorii spiskowych gość ratował kamerę z obrazem zawierającym prawdę.

gdyby był jedyną osobą przy rannym piętnowałbym go, ale może uznał że inni lepiej zajmą się 1 pomocą

ale znając realia + możliwa odrobina zacięcia do teorii spiskowych gość ratował kamerę z obrazem zawierającym prawdę.

więc kamerę pod pachę i w drugą stronę

ewidentnie facet zabierał się za filmowanie

• Moderatorzy

Bartek - dorosły, poczytalny(pracował w wojsku...) postanowił zakończyć swoją doczesną wędrówkę....

nawet papież pod koniec nie chciał by na siłę utrzymywano go przy życiu

• Moderatorzy

Zimy nie ma to i te gnidy i różne szumowiny powyłaziły...na wierzch.

i pedały i żydokomuna i cykliści

p.s. ja jeżdzę na rowerze

Tak sobie mysle o tym calym zajsciu i cos mi sie wydaje ze chlop naprawde praworzadny byl.

A przez to narazil sie szychom u gory.

Moze dostal taka sama propozycje jak Lepper?

tak,prowadził sprawy przeciw wojskowej mafii.Jednak odniosłem się do sugestii jakoby Leppera i prokuratora wojskowego zmusiła do samobójstwa ta sama osoba czy też połączona biznesem nieokreślona klika umocowana na najwyższych szczeblach władzy.

Owszem Leppera i prokuraturę wojskową chciał wykończyć Ziobro zapewne na zlecenie premiera prezesa.

czy banda Kaczora czy banda Tuska whatever...

skoro wicepremier sie "wiesza sam" a sekcje zwlok ma 3 dni po smierci...skoro prokurator strzela sobie w twarz po konferencji to chyba "zle sie dzieje w panstwie dunskim"

to ze mafia rzadzi naszym krajem to juz bylo szemrane od dawna. Ale te dwa incydenty to juz chyba czytelniejsze byc nie moga... nawet urzednicy panstwowi sie boja. Boja sie o swoje zycie w zwiazku z tym ze wiedza za duzo.

A to jest straszne.

poza końcowym efektem podobno próby samobójstwa (jutro wychodzi z szpitala) nic niezwykłego nie dostrzegam.Spływa coraz więcej informacji o konflikcie prokuratury wojskowej z cywilną.Znowu wypływają wady systemu który należy skorygować.Nic więcej.

wladziu... chyba naprawde Ci placa bys na czarne mowil biale :)

Z powodu mnieszych zawirowan niejedne rzady poddawaly sie do dymisji...

Rozumiem ze w sprawie Olewnika tez chcesz mi w mowic iz zatwardziale zwyrodnialce z powodow wyrzutow sumienia

sie powywieszali w celach jeden za drugim tak ?

i co z tobą zrobić.W którym miejscu fakty ignoruję.W twoim wpisie co drugie słowo to życzeniowa rzeczywistość.Niemniej uszanowałem pierdoły nie przyrównując do idioty.

a niektore zimnolubne grasujom caly czas.

wiem wiem modzrewek co odpowiesz.ale mozesz bo i tak nic nie wymyslisz.

Hehe a właśnie,że masz racje.Nic dodać.

No cóż. Specjaliści mówią że prokuratura wojskowa w Poznaniu nadużyła uprawnień. Tu w zasadzie wszyscy są zgodni. Dalej jest już różnie, jedni twierdzą że sprawa kwalifikuje się do postępowania karnego, inni że do dyscyplinarnego. Ale fakt pozostaje faktem. Sprawa samobójstwa jest delikatna i nie chciałbym tu specjalnie dyskutować poza uwagą że trudno nie trafić w łeb z przyłożenia.

Jestem Europejczykiem.

Mi też tu coś nie pasuje. Facet który targnął się na własne życie udzielając informacji że był szkalowany przez media i dziennikarzy, tego samego dnia udziela wywiadu ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tu w zasadzie wszyscy są zgodni.

Czyli dziennikarze!!!

Sprawa samobójstwa jest delikatna i nie chciałbym tu specjalnie dyskutować poza uwagą że trudno nie trafić w łeb z przyłożenia.

Fakt. Większą krzywdę można sobie zrobić używając w ten sposób odpustowego korkowca!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.