Skocz do zawartości
IGNORED

TEST BASU I STEREOFONII :)

Polik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich :),

w tym wątku zamieszczamy utwory z dobrą stereofonią;) mama nadzieję ,że będą następne przykłady i to ciekawsze :):):)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/63469-test-basu-i-stereofonii/

Nie rób sobie żartów. Jeszcze ktoś w to uwierzy.

Przecież to są skompresowane empetrójki, a nie referencyjne nagrania do testów.

Tu są lepsze przykłady:

Ukryta Zawartość

P.S. Gosia Andrzejewicz... Widzę, że ostro gramy :)

Ukryta Zawartość

Nie robię sobie jaj zwyczajnie kupiłem sobie słuchawki do mojego PC i szukam ciekawej muzyki...

To z tą Gosią Andrzejewicz to wkleiłem bo na tym utworze słychać fajny szum morza oraz na początku utworu stwierdziłem cichy bardzo głęboki pomruk basu :)

Słuchawki Pioneer SE-M290 za 129 zł -fajnie grają,wyrużniają się naporawdę potężnym basowym uderzeniem...

Dobra już nic więcej nie piszę bo czuję się jakbym chodził w brudnych gumiakach po salonach ;)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

P.S Posłuchajcie tych załączonych linków w słuchawkach może być ciekawie...

Słuchawki Pioneer SE-M290 za 129 zł -fajnie grają,wyrużniają się naporawdę potężnym basowym

>uderzeniem... hahahahahahahaah naprawdę hahahahaa rozwaliłeś mnie na całego hahaha chyba pół hahah godziny płakałem hahah ze śmiechu hahhaha pozdro jesteś mistrzem... :D hahahahaa

P.S też zamówiłem słuchawki ale jak to określiłeś z "potężnym basowym brzmieniem za 129zł" :D

Obejrzyj sobie.........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) pzdr.

Ukryta Zawartość

Dajcie chłopu żyć!

Jak ktoś przechodzi ze słuchawek komputerowych na "prawdziwsze" - to musi być wrażenie...

Posłucha i osłucha się - będzie równie mądry, jak wielu forumowiczów:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

do RATANPURI...

HAHAHA wiesz co kupiłem słuchawki za 129 zł do kompa-i wiesz co jak za tą cenę to są to dobre słuchawki-tak wiem są lepsze,ale ja do swego PC chcę właśnie takie-nie wiem z czego się śmiejesz moje to M 290 są też pokrewne identyczne z resztą M390...

------------------------------------------------------------------------------

Ludzie ja Was nie rozumiem jakieś "śmiechy hichy" ???

Kupiłem nie drogie ,ale bardzo dobre słuchawki -dlaczego tak piszę bo wielokrotnie odsłychiwałem inne słuchawki za 300-800 zł wiem jak potrafia zagrać WIEM TOTALNY WYPAS!!!-mogę sobie takie kupić,ale napewno nie do mojego PC czy laptopa tu wystarczą Pioneer M290 które z resztą porownując do Sennheiser HD 202 to biją na głowę -w ogóle nie ma co porównywać(!!!) przepaść moje odsłuchy różnych słuchawek w przedziale cenowym do 300 zł ukzały taką prawdę ,że słuchawki Pionner SE M 290 oraz 390 brzmią jak niektore słuchawki z przedziału 200-300 zł !

AhA to ,że w wątku załaczyłem linki do YT to właśnie dlatego ,że te słuchawki używam do laptopa nie ma mnie w kraju nie mam tu płyt Diany Krall wie chociaż na You Tubie znalazłem coś ciekawego do posłuchania na sluchawkach bo mimo ,że to materiał skopresowany to nieżle to działa -sprawdzcie te moje załaczniki na słuchawkach naprawdę niezle wypadają...

Ukryta Zawartość

post-6984-100004368 1273789880_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> Polik

> które z resztą porownując do Sennheiser HD 202 to biją na głowę -w ogóle nie ma co porównywać(!!!) przepaść

Taaaaaaaaaak, a czemu nie porownales do HD 201 ?

Slon na ucho nadepnal ?

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

calkiem niezle wygladaja te pionki. i nie ma co patrzec na cene - Kossy PortaPro za troche mniej bija na glowe sporo drozszych konstrukcji.

Main: CD880, Alpha 9 ---> Arcus

Head: CD880, Alpha 9 ---> HD600, K340

Chcecie przetestować bas? To może posłuchajcie radia ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stary spokojnie... nie śmieje się z ciebie :P Wiesz wyobraziłem sobie te pionki jak taki malutkie "gówienka" za stówę które nie są lepsze od pchełek dousznych za 40zł :) ale wyglądają całkiem nieźle jednak jeśli słuchasz ich przez laptopa to nigdy nie ocenisz ich możliwości musiałbyś podpiąć je do dobrego wzmacniacza słuchawkowego ale do jakiegoś amplituner i wtedy je przetestować, Osobiście ich nie słuchałem więc przepraszam że się z nich śmiałem ;) Chill-out men.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.