Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kable do 50zł

rc24

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, do ceny 50 zł polecam DNM Reson sam słuchałem kilka różnych kabelków i ten mi się najbardziej podobał. Ale jeszcze pozostaje kwestia systemu jaki posiadasz. akurat mój typ może się zupełnie nie sprawdzić w twoim systemie. Napisz coś więcej na temat systemu może uda mi się coś lepiej doradzić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

A ja mam QED Silver Anniversary i goraco polecam to naprawde swietne przewody najwyzsze w katalogu QED. Sa detaliczne przestrzenne i bardzo jasne nie zamierzam ich zamieniac na nic innego. Ale kable dobiera sie do systemu dlatego powinienes najpierw podac jaki masz wzmak i jakie kolumny. Pozdrawiam.

tak to prawda...już podaje -ale pewnie i tak będzie to mówiło za mało....!!!

wzmacniacz-końcówka mocy Samoróbka dual mono na hex-fetach 2X60 przy 8omach-schemat i budowa opisana w elektorze-załączam foto na dole, .............cd denon dcd-1700, deck denon drm-20 3 głowice,.....kolumny głośnikowe B&W 601 s2. mogę napisać że wzmacniacz jest b.szybki, muszę dodać że pasuje teraz-ze znajomym elektronikem peamp na 2 lampach,w/g firmy sds labs -na podwójnych triodach, oglądałem kable Mogami,Monster-ten z 3 kolorową żyłą-nie wiem jak sie nazywa,w tej sytuacji robi się problem z doborem kabli-ale prosze o sugestie. dziękuje za odpowiedz.michał

[obrazekLUKASZ-89688_1.jpg] [obrazekLUKASZ-89688_2.jpg] [obrazekLUKASZ-89688_3.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1505-100006205 1170254921_thumb.jpg

post-1505-100006206 1170254920_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.