Skocz do zawartości
IGNORED

denon dcd-2010ae opinie, fakty, !!!

b.g.mayday

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zamierzam z końcem tego roku zmodernizować swoje stereo i kino domowe. Jednak na pierwszy rzut pójdzie stereo. Jak w opisie mam obecnie denon dcd-1500ae i nie ukrywam ze mam parcie na denona :) Chciałbym zasiegnac porady Was przyjeciele eksperci ,czy miał może ktoś doczynienia z tym cd ? czy testował ? Stary problem małych miasteczek ...brak mozliwości odsłuchu ! Zamierzam pójść na całego i kupić cd z wyższej półki. Nie ukrywam że waznym elementem jest możliwość podpięcia ipoda i twardego dysku,ale co to ma wspólnego z rasowymi odtwarzaczami strumieniowymi poza oczywiscie możliwościa podpiecia do internetu ????? --chyba nic

https://www.audiostereo.pl/topic/64038-denon-dcd-2010ae-opinie-fakty/

Nie mialem mozliwosci jeszcze sluchac tego modelu, ale prócz przez ciebie wymienionych ,,dodatkow'' chyba istotniejszym sa 2 inne. Raz procesor 32 bitowy i mozliwosc pracy tego odtwzrzacza jak DAC, a co za tym idzie mozliwosc podpiecia innego cd z wyjsciem cyfrowym i sluchania muzyki z zachowaniem charakteru denona. Mysle ze ta dogodnosc jest mila kiedy nie chcemy zajeżdżać napedu denonowskiego i mozemy spokojnie wtedy posilokowac sie innym CD.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Wiele sie teraz słyszy o odtwarzaczach strumieniowych. Ja wiem że one maja mozliwośc pobierania muzyki z internetu a ten denon nie. Natomiast zastanawia mnie jedna rzecz jaka będzie jakośc pliku wav z tego denona, ponoć mozna go podpiąc pod dysk twardy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.