Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo TX-SR607 - zakup w Media Markt Gdańsk czy w Q21

mazurski

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zdecydowany na zakup amplitunera Onkyo TX-SR607. Proszę jednak o pomoc w wyborze sklepu w którym dokonam zakupu. Napewno chcę kupić sprzęt z polską gwarancją 3-lata. W moich okolicach jest Media Markt, który oferuje TX-SR607 za 1799 zł., natomiast sklep Q21 sprzedaje go za 1599 zł. i dostawa gratis. Różnica 200 zł. jest dla mnie znacząca. Z otrzymanych informacji wynika, że jest to ten sam amplituner także z polskiej dystrybucji.

Proszę Was o informację, czy ktoś kupował w sklepie Q21, czy jest to wiarygodny sklep, czy dostawa jest szybka. Chyba że jest sklep w trójmieście, posiadający TX-Sr607 w takiej cenie.

Q21 to autoryzowany sprzedawca Onkyo. Więc tu nie ma żadnej obawy o gwarancje itp.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Jezeli jest autoryzowanym sprzedawca nie ma problemu :) Jesli koledzy mowia ze tak jest to pewnie tak jest. Chodzi o to ze keidy chcesz przedlyzyc gwarancje musisz wypelnic pole gdzie zostal zakupiony jelsi nie jest autpryzowanym to Ci nie zaskoczy w przypadku reklamacji tez jest gorzej. Mozesz napisac do EIC i dowiedziec sie o ten sklep, ale jak koledzy sa pewni to bierz smialo ;)

Witam,

Q21 jest w moim mieście, śmiało możesz tam kupować, sklep istnieje od kąd pamiętam, kiedyś tylko nazywał się technotronic ale od zawsze ten sam właściciel. Żadnych problemów, fachowa obsługa, zakupiłem tam parę sprzetów. Na prawdę polecam, nie masz się co bać.

Nie kupuj w media, podjedź na ul. Kołobrzeską, na przeciwko Praktikera w bocznej uliczce jest sklep ze sprzętem, można wytargować w naprawdę dobrej cenie... Sam tam kupiłem swoje Onkyo 807.

w ostatni weekend sierpnia kacja bez VAT w sklepach dla idiotów

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

ze swojej strony mogę Ci polecić jeszcze sklep Albatros w Gdańsku Oliwie na ul. Bora Komorowskiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sam tam kiedyś kupowałem swoją plazmę i wytargowałem cenę niższą niż w MM bez VAT.

Jeśli powiesz, że masz możliwość zakupu taniej to zwykle idą na rękę i schodzą ze swojej ceny. A jak weźmiesz jeszcze pod uwagę ten kabelek w promocji to i tak nie mają takiej złej ceny. No i sklep na miejscu.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.