Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 700zł z dobrym basem

Damien

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam wzmacniacza szczególnie z dobrym basem do ok.700zł.Główni interesuje się wzmacniaczami z allegro.Ostatnio znalazłem Denona PMA 725R?Na razie jest za ok.220zł?Czy jest to dobry wzmak?Czy PMA 980R jest lepszy?Wzmacniacz którego szukam powinien mieć też dużą moc.Co proponujecie?Za odp. dzięki

https://www.audiostereo.pl/topic/6615-wzmacniacz-do-700z%C5%82-z-dobrym-basem/

No jasne ze PMA920 jest lepszy bierz go w ciemno firme wybrałeś własciwa Denon na basie prądu nie załuje a i w srodku wzmacniacza cześci nie pozałowano 920ka to kiler ma tyle wygaru ze jeden moj ziomal na nim dwie pary altusów 140 goni w pokoju w bloku 4x4metry!!!A jak słucha to mi krzyczy:"czujesz tą moc!!"..tylko nie podłaczaj do niego cd technicsa..kup sobie cos innego:):)

• 5 miesięcy później...
  • 1 miesiąc później...

mam juz kase jestem niemal zdecydowany na reloop Ha-200 ale pojawily sie watpliwosci ...

A moze jednak kupic Yamahe AX-590 lub Pioneera A-676 lub A-656 z drugiej reki za okolo 650zl , przypomne za za reloopa Ha-200 zaplace za nowke 713zl +40zl przesylki ze szczecina ,co radzicie , najlepiej kupilbym HK 670 ale nie trafie chyba tego wzmaka za cene do 720zl na allegro np :( reloop kazdy dobrze ocenia ja slyszalem tylko jego odpowiednik: koncowke mocy o podobnej mocy ktora ponoc zdaniem sprzedawcy ktory mial HA-200 gra identycznie ,tylko nie makorektora bo to koncowka ,czy wierzyc sprzedawcy? ,koncowka gral ladnie.

A wiec jestem w kropce ,nie wiem czy uda mi sie znow zlatwic sobie odsluch reloopa ,musze znow polowac na niego gdzies w Warszawie ,a on znow dzien wczesniej zniknie ze sklepu w ktorym ponoc mial byc :(

Czy olac to i porwac sie na konstrukcje Pioneera lub Yamahy z lat 90tych o ktorych wspomnialem ,zawze to jeszcze ryzyko kupna czegos uzwynago bz gwarancji ...hmm ,inne opcje wzmakow raczej nie wchodza w gre ,trzeba wybrac ktorys z tych wariantow,chyba ze znaczei jaks okazje ,ze gdszies tma sprzedadza mi do 700zl Haramana ktory tka mi sie podoba ,albo Arcama w co watpie

ktos ukierunkuje mnie ostatecznie ,moze nie warto ladowac kasy w uzywne Pionki tej seri czy Yamahy ,takie rady moga mi pomoc czekam????

Kolumny do tego jakie beda to juz zalezy jakie wybiore na odsluchu z moim wzmaczniaczem , w gr wchodza tylko 3 modele : ALTUS 300 , Quadral QLX 210 i JBL ATX 60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.