Skocz do zawartości
IGNORED

wypożyczanie sprzętu

Tony_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:-)

Interesuje mnie kwestia pożyczania sprzętu na kilka dni do domu, zarówno kabli jak i klocków.

Jak to wygląda?? Wpłaca sie po prostu całą kwote za sprzęt czy jak??

Oświećcie mnie panowie:-)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/6642-wypo%C5%BCyczanie-sprz%C4%99tu/

Ten sam Nautilus w Krakowie robi też tak, że za 100% kwoty wypożyczasz sprzęt, ale jak Ci się nie spodoba to nie ma zwrotu kasy, tylko zmieniasz na inny klocek u nich do skutku. Jak mi tłumaczono, chodzi o ochronę przed procederem, że ludziska biorą z porządnego sklepu sprzęt do testów a ostatecznie kupują u handlarza pare stówek taniej.

Polecam poznański FRIPP. Panowie wypożyczą klocki czy kolumny za kaucją (dla znajomych klientów nawet bez kaucji - na dowód osobisty). Terminy zwrotu do uzgodnienia. Sam brałem na ok. tygodnia. Satrysfakcja gwarantowana.

Witam:-)

We Frippie to troche szkoda mi robić w ciula (za preproszeniem) chłopaków, bo faktycznie są to b. sympatyczni ludzie :-) Bo i tak wiem ze chyba w sklepie sprzętu nie kupie, przynajmniej na dzień dzisiejszy:-/ Moze po wejsciu do UE, jak sie wytrzymam a ceny zmaleją to wtedy bede miał czyste sumienie:-)

Inną rzeczą jest zrobienie w bambuko Kulawego z Audiomedia;-)

Heh ciekawe czy czytają to forum:-))))

Panowie ja też wypożyczam za kałcią . I przesyłam wzmak do domu słuchacza. na jego koszt. Lecz kałcję biorę tylko dlatego by wzmaka mogło posłuchać więcej niż jedna osoba. pozdrowienia B.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.