Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kupić słuchawki?

tigrisek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wiem, że temat był wałkowany na forum wiele razy, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu, który jest dość specyficzny.

Otóż szukam słuchawek do discmana, jednak nie wchodzą w rachubę "pchełki", gdyż mam jakąś dziwną "konstrukcję" ucha ;-) i ciągle mi wypadają... Myślałem o Sennheiserach MX 400, ale one z powyższego powodu odpadają. Zastanawiałem się nad podobnymi, ale z takim "zaczepem" za ucho albo z pałąkiem z tyłu głowy. Ważny jest dla mnie jednak rozmiar (żeby dało się je schować do kieszeni). Co więc wybrać? Nachodziłem się juz po sklepach, ale nic takiego nie znalazłem (chociaż jeden sprzedawca polecał mi słuchawki tego typu firmy Sony). Poradźcie! Aha, a jeśli chodzi o cenę, to jestem przygotowwany na wydatek rzędu 100-150 zł, ale jeśli polecicie coś droższego ale naprawdę wartego swojej ceny to też będzie OK.

Z góry dzięki i pozdrawiam!

RK

https://www.audiostereo.pl/topic/6662-jakie-kupi%C4%87-s%C5%82uchawki/

I ja przy okazji o cos w sprawie sluchawek zapytam

Ostatnio kupilem Philipsa SBC HP 890, ale do sluchania z komputera w pracy musialbym miec cos malego (bez kablaka) do uszu. Moi synowie maja jakies dwie pary takich malych tanich, ale w nich nawet ciezko stwierdzic czy utwor sie podoba czy nie - brak zupelnie pasma, basu itp. Co byscie polecili z takich malych, aby jakosc byla przyzwoita, a cena nie wygorowana - tak wlasnie jest w przypadku powyzszych Philipsow. Sa bardzo dobre przy swojej cenie.

Jakbys sie przenosil do "stereo", to radzilbym sformulowac temat nieo inaczej, bo takie pytanie nie raz juz bylo i ludziom nie zechce sie czytac, a ty masz troche inny problem. Napisz moze " Nietypowe sluchawki"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.