Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupię Burr-Browny OPA2132 ????

PiotrS

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc, próbuję kupić OPA 2132, ale nie znalazłem ich ani na Wolumenie i nie otrzymałem z www.tme.com.pl choć już dawno u nich je zamówiłem (w dodatku na tym adresie pojawiła się jakaś inna firma).

Będę wdzięczny za info, a może ktoś równiez wie czy dostanę je w Warszawie?

Pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/6875-gdzie-kupi%C4%99-burr-browny-opa2132/
  • 4 miesiące później...

- >Maciek 1 Chcesz do upgradu Pionka OPA 2134 a nie OPA 2132 chyba ze pomiedzy tymi BB nie ma wiekszej roznicy ale ja sie na tym nie znam elektronikiem nie jestem W kazdym razie te scalaki sa w internetowych sklepach typu Elfa czy TME ewentualnie sa do dostania te kosci na Wolumenie w Wawie u kolesia ktory urzeduje kolo, szczek na taboreciku a przed nim jest maly stoliczek na ktorym ma wydruk z kompa jakimi aktualnie scalakami dysponuje Ja szukalem tej kosci wszedzie w Wawie i dopiero na Wolumenie ja dorwalem Swego czasu chcialem zeby upgradu mojego Pionak dokonala firma NEEL z Wawy wiem ze dysponuja oni tym scalakiem BB OPA 2134 NEEL (wklep w google)ma strone wejdz na nia tam znajdziesz maila i dowiesz sie czy pchna ci ta kosc lub ewentualnie zrobia tuning choc firma do tanich chyba nie nalezy

Jrymar >>>> No pewnie że 2134! dzięki za uwage i przypomnienie. Radzisz mi na sasiednim forum (stereo) a ja dalej swoje:))) tez nie jestem elektronikiem:))) Swoja droga i tak nigdzie nie moge go znaleźć. Ale jest nadzieja: pracuje w Gliwicach, a to swego czasu było niezłe centrum elektroniki. W czasach ogólnej Techniksomanii Gliwice walczyły o Pioniera! Tak było! Swoją drogą nie były6 to a400x ale i tak była to niezł odwaga jak na naszym zamknietym rynku sprzed dwudziestu paru lat... A wGliwicach jest pewnein sklepik proponowany na forum stereo, gdzie maja byc Burrbrowny! Odezwe sie jutro jak sprawdzę! Pozdrawiam.MAciek

Dzieki tom. Własnie przed kilkoma godzinami wróciłem z Gliwic. temat opisuje na forum stereo pod hasłem tuning a400x. Tam jest wszystko , tanio plus fachowan niezwykle i rozgarnięta, znająca się na rzeczy obsługa! Ale na stronki rzuce okiem. Pozdrawiam. MAciek

Jak pisałem na forum stereo (obok) pod tuning a400x jutro spisze wszelie namiary i podam. Ale na pewno nie jest to skowrończa. Jakas na "p" z pewnością. Ale o tym jutro, dobrze? Okolice Dolnej Wsi. Pozdrowionka! Maciek

• 9 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.