Skocz do zawartości
IGNORED

Niestety problem mnie już dotyczy:(

Dreamer_1

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu uszkodzenia będę zmuszony do wymiany głośników wysokotonowych:( Jaki byście polecili mi głośnik tak do 100-120 zł za sztuke? To mało ale myślę,że znajdzie się coś godnego uwagi i w tej cenie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc i wszelkie sugestie związane z tematem!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

https://www.audiostereo.pl/topic/6969-niestety-problem-mnie-ju%C5%BC-dotyczy/

Brzmieniowo jak się prezentują?? Mi się podobał dźwięk GDWK 11/100:) Może jakiś odsłuch w Warszawie?? :)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

W warszawie można je jakoś kupić za zbliżoną cenę?? Byłoby jeszcze super jakby można było ich posłuchać :)

W każdym razie myśle,że je kupie tylko czy można je dostać za cenę 135 zł gdzieś w Warszawie??

To napisz mi dokładnie (jeśli możesz) ile wyniesie mnie kupno 2 sztuk z wysyłką do Warszawy.

Z góry bardzo dziękuję!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.