Jump to content
IGNORED

Duże pomieszczenie - pomoc przy głośnikach + Vincent SV382

Ciechomir

Recommended Posts

Jako ze jestem nowy na forum serdecznie witam wszystkich.

Prosze o pomoc w doborze kolumn do mojej chatki. Znikla sciana laczaca dwa pomieszczenia w wyniku czego uzyskalem salonik o powierzchni ok. 50-60 m2, ktory chcialbym naglosnic.

Probowalem zapozyczonych altusow 200 i 300. Chalas robia niezly ale to nie jest to.

Do rozbujania ich mam Vincenta SV382. Lezal jakis czas w szafie i czekal na wykorzystanie. Moze nie jest szalowy ale moze jeszcze da rade.

Jesli chodzi o kapital to kwota do 2000. Chwilowo nic wiecej nie wyskrobie (nowa chata+remont). Kolumny nie musza byc nowe. Druga reka, a nawet trzecia mi nie przeszkadza.

Pozdrawiam

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hej!

Ładny mi salonik. ;-)

Altusy to jest taki wytwór Tonsila, który ma z samego założenia hałas robić.-Jazzgot po prostu.

Na twoim miejscu to bym odkuł się trochę w kasę po remoncie i poszukałbym kolumn, (nawet używanych)które napewno nagłośnią ci te 60m

Za te marne 2000 zł to może jakieś estradówki Magnata na allegro.-Podobne do Altusów też hałas robią,a nie grają. ;-)

Sam na codzień korzystam z Dali Grand.Mają one po dwa głośniki basowe o średnicy 22 cm.Piardnięcie mają takie,że włosy dęba stają.

Są to kolumny zdecydowanie do DUŻYCH POMIESZCZEŃ.Taki salon jak twój nagłośnią bez problemu,a może i większy.

Z używek mogę ci jeszcze polecić Focal Horus 836V,Dali Evidence 870 - te ostatnie też mają kopa.

Hidden Content

L.G. life is BRUTAL...

A co myslisz o Castle Acoustic. Uzywki Harlech albo Howard chodza na rynku wtornym na ebayu w kasie do 2000 PLN-ów. Klamoty maja za...e recenzje ale zadko spotykane wiec nie mialem okazji posluchac. Paletalem sie po liklu salonach i nigdzie ich nie bylo. Ale podobno towar, ze ho, ho...

Dalyby rade?

Hidden Content

Heh. Dziwi mnie polityka strony. Dostepne jezyki. Angielski i ruski. Chociaz ruskie to dosc spory rynek i wbrew pozorom dosc kasiasty...

Hidden Content

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.