Skocz do zawartości
IGNORED

gotowy zestaw kina domowego

adamo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zakupic bliskiej osobie jakiś zestaw kina domowego do 3 tys. Główne zadania jakie ma spełniać to: odtwarzać płyty DVD i CD, wzmacniacz, tuner i głosniki (najlepiej z podstawkami). Osoba ta sporadycznie bedzie z tego korzystać więc nie ma sensu moim zdaniem kupować jakiegoś super drogiego sprzętu. Jednakże nie znam się na sprzęcie z serii kino domowe, więc proszę Was o pomoc w wyborze.

Jak narazie mam upatrzony zestaw Panasonica SC-HT850 ale czekam na Wasze opinie i propozycje.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/7166-gotowy-zestaw-kina-domowego/

zamiast tego panasonica kup lepiej jakis zestaw niezintegrowany. to moim zdaniem zdecydowanie lepiej wydane pieniądze. jak ci sie podobaja promocje w tym sklepie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu mozesz kupic ładny zestaw yamahy z glosnikami eltax za około 3 - 3,5k. jezeli nie masz miejsca (tak jak i ja) na stojace kolumny to widzialem w warszawskim top hifi promocje na zestaw yamahy z kolumienkami ns-p436 za ok 2,5k. to dobra cena, porownywalna do tej jaka oferuja przemytnicy na allegro (u nich kupilem swoj sprzet). aha i jak chcesz zrobić wrazenie swoim prezentem to koniecznie kup zestaw z subwooferem. pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jakis czas temu bylem wspol-udzialowcem podobnego prezentu. tyle ze numer mniejszy bo 500.

obdarowana slucha/oglada niezbyt czesto, ale i takie byly zalozenia. zestaw robi to co ma robic, a biorac pod uwage niewysrubowany gust odbiorczyni oraz cene, zestaw okazal sie strzalem w 10.

przy takich zalozeniach, polecam rozwiazanie. zestaw montowany oczywiscie dalby lepsze rezultaty, ale do tego dochodza takie kryteria ze obdarowani czesto bardziej sobie cenia ze glosniczek jest mniejszy, anizeli ze lepiej gra. pozatym problemy typu "az tyle kabli...?" albo "..i co ja mam teraz wlaczyc?" lub "to ktory przycisk? nie ten pilot???" rozwiazuja sie automatycznie:)

osobiscie wole bardziej -ehm- specyficzny sprzet, ale i tez dlatego wydaje kwoty o rzad wieksze (ale to juz choroba ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.