Skocz do zawartości
IGNORED

Hiszpański Kieszonkowiec Czyta Ogłoszenia As

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

od:

[email protected]

I am contacting you regarding your wanted advert, that you are looking for the above subject.. I have it still in good working condition and in perfect order. Good price is accepted, if you are interested in buying from me. Let me know your price as well as the your shipping contact address for shipping to your home. And i will get back to you with details. Thanks and hope to hear from you soon.

Best regards

Felix Colmenero

Address

VITORIA-SPAIN,

P.O.Box 4070

VI 01080.

Spain.

ja skontaktowaæ siê w sprawie Twojego chcia³ og³oszenie, ¿e szukasz powy¿szy temat .. Mam go jeszcze w dobrym stanie w idealnym porz±dku. Dobra cena jest akceptowana, je¶li jeste¶ zainteresowany kupnem ode mnie. Daj mi znaæ cenê, jak równie¿ adresu do wysy³ki kontakt wysy³ki do domu. A ja bêdê siê do ciebie ze szczegó³ami. Dziêki i mam nadziejê us³yszeæ od ciebie szybko.

Z powa¿aniem

Felix Colmenero

Adres

Vitoria-HISZPANIA

P. O. Box 4070

VI 01080.

Hiszpania.

Witaj w klubie :

Hi. I am Ray Wakeman

How you still interested in buying this item. I still have it in good working condition and in perfect order. I will forward you detail, price and condition of the item as soon as i get your interest of buying from me. I accept payment via PayPal, Bank Wire and Money Gram Transfer. You can let me know your choice of payment and your complete address for shipping.. Thanks and hope to hear from you soon..

Address; Madrid, Spain

Email; [email protected]

Witam. Jestem Wakeman Ray

Jak nadal zainteresowany kupnem tej pozycji. I jeszcze to w dobrym stanie w idealnym porządku. Przekażę opisać szczegółowo, cena i stan przedmiotu jak tylko się zainteresowanie zakupu ode mnie. Akceptuję płatności za pośrednictwem PayPal, Przelew i Money Gram Transfer. Możesz dać mi znać, wybór płatności i pełny adres do wysyłki .. Dzięki i mam nadzieję usłyszeć od ciebie szybko ..

Adres, Madryt, Hiszpania

Email; [email protected]

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.