Skocz do zawartości
IGNORED

archanioł vel słyszącyatom primo voto pawełxyz

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Co ma moderacja ciekawego do powiedzenia na ten temat-proszę o śmiałe wypowiedzi wszystkich zainteresowanych,bo sytuacja do tego już dojrzała,wręcz

nawet sytuacja jest przejrzysta az nadto.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

O testach ABX było już na tym forum wystarczająco dużo (i za, i przeciw). Zalecam zaprzestanie dalszych.

Czy zamiast bezustannie walczyć ze skutkami nie łatwiej/lepiej zlikwidować przyczynę?

Chyba czas na nowe forum, bez jamników, franców i klonów mandaryna, gdzie można potupać nóżkami.

Tu jest jakoś dziwnie, modem zostaje się "na zgłoszenie" po miesiącu obecności, utrzymuje się przy życiu zombie abx a jazza banuje bo śmiał napisać prawdę.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 25 Października 2010 - spam
Ukryte przez Fr@ntz, 25 Października 2010 - spam

Wpisujcie tutaj miasta które popierają PiS i czcigodnego Jarosława Kaczyńskiego - prezesa :)

Co ma moderacja ciekawego do powiedzenia na ten temat-proszę o śmiałe wypowiedzi wszystkich zainteresowanych,bo sytuacja do tego już dojrzała,wręcz

nawet sytuacja jest przejrzysta az nadto.

Odpowiadam - W ciagu 24h Archaniol zarobil ode mnie 2 bany na czas (o ile pamietam) 48 i 72h - jak widac jest aktywny.

O to czemu, prosze pytac reszte moderacji/administracji, ja nie mam pojecia kto, ani w jakim celu zdjal te bany.

Primodium. Medium. Finis.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Odpowiadam - W ciagu 24h Archaniol zarobil ode mnie 2 bany na czas (o ile pamietam) 48 i 72h - jak widac jest aktywny.

O to czemu, prosze pytac reszte moderacji/administracji, ja nie mam pojecia kto, ani w jakim celu zdjal te bany.

No to ładne buty. To w takim razie ja przepraszam, więcej się nie będę dopytywał. Wesołych Świąt.

Kiblowalem tydzień (o ile dobrze pamiętam) za zdanie "z głupkami nie będę dalej rozmawiał" Przecież to żenada jakaś jest.

To znaczyłoby-że ktoś kogoś robi w bambuko.

Jesli to co wyżej napisałeś jest bezwzględną prawdą-to są tylko trzy możliwości.

1.Nowy silnik jest do dupy i jest dziura

2.Archaniołem jest np.Józwa-bądż inny gość z tego towarzystwa.

3.Są naciski z zewnątrz,aby był ktoś taki co mąci wodę,bo w mętnej wodzie komuś łatwiej egzystować.

A gdzie jest mlb,PAN wojprzy,Józwa pewnie śpi-proszę wytłumaczyć ten bałagan-skoro yamnick puścił parę,to należy go naciskać.

Więc -kto odblokawał Archanioła-może to cuda są??

Kuśwa,robi się nieciekawie...mocno.

Silnik wymienić,na ten od Kubicy...dużo ich ma,nie będzie trzeba zwalać....na silnik.

A może moderacje zmienić?

Mam jeszcze pytanie:

Czy moderator za danie ciała,odpowiada w jakiś sposób?

Jeśli tak,to w jaki?

• Administratorzy

W silniku błędu nie ma. Z tego co widać to Archanioł ma założonego bana. Pozostały czas to jeszcze 33 godziny. Aktywny nie jest - od 22 października nie napisał żadnego posta. Chyba, że masz na myśli wyświetlanie go na liście zalogowanych użytkowników - tego ban nie blokuje.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

rochu

moj wpis wyrażał głęboki żal z powodu cierpień Pawełka :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

No dobrze, a jego klony też są zbanowane? Bo bywa tak że wpada w temat w trzech osobach, schizofrenik jeden.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

Czyli sprawa się wyjaśniła, alarm był przedwczesny. Klony, cóż, co się da po IP, jest zawsze blokowane, co się nie da po IP - z tym oczywiście bywa różnie, ale nie oczekujmy cudów, bo to nie miejsce święte. Gdyby takie było, to forumowicze nie wchodziliby zapewne tak radośnie z różnymi klonami w zwarcie.

Rekin w necie, karpik w domu.

A jak karpik w necie, to dopiero w domu rany boskie... To dlatego Red. Maryn taki w tym necie spokojny?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• 2 tygodnie później...

Panowie to co się dzieje ostatnio w zakładce stereo to jest jakaś paranoja, jakikolwiek wątek zaczynam czytać ni z gruchy ni z pietruchy pojawia się ... ze swoimi abx'ami czy to temat typu co zmienić w swoim systemie czy dyskusje na temat Cd. Proszę zróbcie coś z tym.

--------------

btw

syf się zaczął po zmianie silnika

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Tylko ile można wałkować jeden ten sam temat a gdy przychodzi do konkretów to następuje milczenie

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Tylko ile można wałkować jeden ten sam temat a gdy przychodzi do konkretów to następuje milczenie

jakich konkretów ? Ja jeszcze żadnych nie słyszałem od słyszących: same bajki.

A co do różnych tematów, to jest to normalne, bo pewnie nie wiesz, ale ABX służy do oceny różnych urządzeń, więc się pojawia, co logiczne, w różnych wątkach. Wyjaśniłem ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.