Skocz do zawartości
IGNORED

balans w słuchawkach dousznych MOnster beat by dr.dre

kuba5000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otoz ostatnio kupilem sluchawki dokanałowe(douszne) monster beat by dr.dre. Otóz problem tkwi w balansie . w lewej sluchawce praktycznie nie ma basu a srednie i wysokie tony graja nieco ciszej niz w prawej. natomiast w prawej jest wszystko ok.na wszystkich urzadzeniach do ktorech podlaczam owe sluchawki tak jest. probowalem kombinowac z ustawieniami Surround jednak bez skutku. Czy te zjawisko jest normalne ? czy moze trafila mi sie wadliwa seria? co o tym myslicie ?

Pozdrawiam i dzieki z gory za odpowiedzi i sugestie . Kuba

kupiłem je na aukcjii internetowej za 200 zł była Wyprzedaż.

koles ma mozna tak powiedziec same pozytywy z 1400 kom. mial na skladzie 50 sztuk . pudelko i inne dodatki, same słuchawki detale na nich tak samo wszystko jak na oficjalnej stronie wiec wykluczam mozliwosc podrobki. jakosc dzwieku jest super no bass niziutko schodzi jest miesisty i gleboki w pelni mnie satysfakcjonuje. A i po dluzszym wsluchaniu srednie tony i wysokie graja jedna podobnie na 2 kanalach roznica moze wynikac z czynnika ludzkiego. tylko ten bass jest wiekszy na prawej sluchawce .

Fejki jak stąd do Las Vegas. Oryginalne Monster Beat by dr. Dre kosztują $189.95 - info z oficjalnej strony, więc raczej nie jest możliwe to, żeby ktoś sprzedawał oryginalne słuchawki 3 razy taniej. Oddawaj te fejki jak najszybciej i żądaj zwrotu pieniędzy.

Jeżeli nie wierzysz, że masz podróby słuchawek to sprawdź sam:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

karwasz twarz bartosz dzieki serdeczne za filmik teraz juz wiem co jest grane ;) juz odeslalem spowrotem i zwrocil kase naszczescie. Moze polecil bys jakies douszne do 250 zł ? bo teraz wypadalo by jakies nowe nabyć ;) pozdro

Napisz do czego będą używane i czego oczekujesz od dźwięku. :) Bardzo fajnie grają Addiemy ( Apple In Ear ), ale są wybredne co do źródła, wiadomo, najlepiej grają ze sprzętem od Apple. :)Fajną opcją były by też SoundMagic PL-50, słuchawki opare na armaturze. Napisz czym będą napędzane i jakiej muzyki słuchasz.

Podpinam glownie pod iphona czasem pod htc hd 2 i pod kompa.A zastosowanie to tak ogolnie wlasnie do muzy, czasem do kompa podpiac no wiadomo to film jakis obejrzec na skypie pogadac :) Muzyka to wszelaka ale najczesciej HH najlepiej cos w stylu "why we thugs" "yeah" "get low", mocny trance, house ogolnie im wiecej niskich tonow tym lepiej oczywiscie nie kosztem srodka i wysokich. Wokal i gitara nie musza dobrze brzmiec to sprawa 2-rzedna :) Pozdrooo

CX 400 II nie są warte swojej ceny. Do iPhone polecam Ci Addiemy, ale co do innych źródeł, wybredne słuchawki. A jeżeli chcesz coś bardziej uniwersalnego i grającego naprawde basowo, to mogę polecić Ci a-Jays three.

Na 100% potrzebujesz słuchawek dokanałowych?

przez rok czasu mialem nauszne sluchawki i jednak sa one za duze dla mnie i niezbyt poreczne. dlatego zdecydowalem sie na mniejsze douszne :) Mozesz rozwinac temat senheiseerow titanow ? dlaczego nie sa warte swojej ceny ? jak z jakoscia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.