Skocz do zawartości
IGNORED

stolarz w Łodzi

opa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ten temat był już swego czasu na forum wałkowany ale pomimo wyszukiwarki i siedzenia godzinę przed monitorem, nie udało mi się znaleźć namiarów na dobrego stolarza w Łodzi i okolicy celem wykonania skrzyneczek pod kolumny zapha SR 71, zmodyfikowanych na wolno stojące w naturalnej okleinie. Gdyby ktoś podrzucił namiary na takiego fachowca, byłbym wdzięczny. Szukałem ostatnio na Milionowej stolarza - ponoć tego, który robi skrzynki dla Audio Academy - ale niestety nikt o takowym nie słyszał na Milionowej. Jest wprawdzie dobry zakład stolarski Dreko na Szczecińskiej ale jak pytałem, to mają tam terminy na pół roku w przód zajęte i niestety nie są zbyt chętni na jakieś małe robótki dla muzykolubnych.

https://www.audiostereo.pl/topic/73647-stolarz-w-%C5%82odzi/
Gość Dink

(Konto usunięte)

Czołem, bardzo dobry stolarz, z którym współpracuję od wielu lat /jeszcze z jego teściem/. Robi dla mnie renowacje skrzynek do starych radioodbiorników -robił Ingelena, który zajął wyróżnienie na wystawie we Wiedniu, skrzynie dla moich Goodmansów itd. Na zdęciu p. Deptulski

• 2 tygodnie później...

Siemasz opa, jak będę służbowo w Łodzi, to podjadę do firmy i pogadamy o muzyczce i nie tylko. Co do tematu obudów, jak masz coś nowego do zrobienia, to mimo wszystko kieruj się do p. Stefana Dreko. Najwyżej przedzwonię do niego i poproszę po starej znajomości by ci kolumienki wyszlichtował na cacy w krótszym niż półrocznym terminie :-) A jak ci się spieszy, to faktycznie popytaj jeszcze ludzi o tego stolarza z Milionowej, który robi (-ł) obudowy dla Audio Academy. Zresztą może skontaktuj się po prostu z Panem Kęcerskim, to bardzo miły człowiek - i spytaj wprost o namiary do tego stolarza. W końcu to chyba nie tajemnica firmowa, o ile oczywiście nie skopiujesz mu np. takiej samej obudowy i do tego z szyldzikiem AA. A może pan Michał akurat to czyta i sam się odezwie z pomocą i namiarami na tego stolarza. Tak czy inaczej, do zobaczenia w Łodzi, mam sporo klocków nowych do przetestowania i zbycia, ale tylko niektórych :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.