Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana źródła, czy tweetera?

tomq88

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie za źródło służy mi stare chińskie DVD noname i zastanawia mnie kwestia na ile wymiana go na jakiś porządny CD (używka z Allegro za ok 250 zł) przyniesie poprawę. Nie mam znajomych którzy posiadają melomańskie lub audiofilskie zapędy wiec nie mam od kogo pożyczyć.

Wiec jeśli moglibyście podsunąć mi jakieś rozwiązanie w rodzaju polecenia mi sklepu w którym można kupić taki sprzęt a następnie oddać ze zwrotem gotówki (wiem, że w Media Markt takie rozwiązanie nie przejdzie) albo utwierdzić mnie w przekonaniu, że taki wydatek przyniesie znaczną poprawę to będę dostatecznie przekonany by kupić to CD "w ciemno".

Od wymiany źródła oczekuje tego że scena bardziej się pookłada, nie mam z nią jakiś wielkich kłopotów bo słuchając muzyki potrafię stwierdzić gdzie są umiejscowione poszczególne instrumenty, ale czasem granice miedyz nimi nie sa wyrażnie zarysowane. W kwesti wzmacniacza (DIY na Lmach) i kolumn raczej wszystko jest ok, tu chyba nic nie wniesie poprawy, może poza wymiana glosniak wyskotonowego (Visaton sc10n).

Czy wymiana tego DVD na markowe CD przyniesie oczekiwane przezemnie rezultaty? Czy może lepiej zainwestowac w tweetery - np. usher UA025-10

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) lub lub seas 22 taf/g

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

El sueño de la razón produce monstruos.

Jeżeli reszta toru na to pozwoli, to różnica będzie słyszalna. Czy taka jak się spodziewasz, to już możesz ocenić wyłącznie sam. Myślę, że bez problemu dogadasz z potencjalnym sprzedającym (jak nie jednym, to drugim) aby podjechał na odsłuch i wtedy zdecydujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.