Skocz do zawartości
IGNORED

Kino Domowe vs. Sala Kinowa

sOuNdWoRx

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

gdzie wy do kina chodzicie

wprawdzie nie chodze na premiery bo nie widzę powodu i nie lubię tłumów ale w kinie jestem bardzo często i nie pamiętam kiedy ostatni raz trafił się niewychowany ogladający. Ostanio często w tygodniu się wybieram bo weekendy mam zajęte i nawet ostatnio "Obłed" oglądałem w kinie sam. Nie było nikogo innego. Dziwne bo to naprawdę dobry film.

Nawet panowie nie wiecie jakie czasem bydlo na premiery i pokazy przedpremiorowe przyjsc potrafi - a wiem co mowie, bo czesto na takich goszcze :-)

A ja powiem, ze i jedno i drugie ma swoj urok. Uwielbiam ogladac zarowno filmy w kinie jak i w domu. Uwielbiam kino za czystosc i sile dzwieku, aczkolwiek sa momenty takie kiedy czuje, ze "lepiej gra mi w domu" :-)

Z kinem jest jest jeden problem: nie da sie go wysterowac do wlasnych potrzeb :)

Po ostatnich moich pobytach w Heliosie i w Koronie we Wrocławiu wole swoje Kino Domowe. Czy Ci operatorzy w KINACH są głusi?

Pamiętam jak było otwarcie Heliosa to wyszedłem ze "szczękozwisem posuwisto zwrotnym" taki był dzwięk. Uszy nie zmeczone, żadnego hałasu, słyszalny każdy szelest liścia, detal. Niskie tony to nie był charkot, tylko dźwiek który jak było trzeba to pokorn zgniatał w torebce... A teraz? Ryczy jak bymbox na targowisku :-( I po ostanim moim seansie od nowa zdefiniowałem sobie pojęcie sybilantów....

pozdr

Kino Domowe vs. Sala Kinowa?

Hm.........

Po ostatniej modyfikacji jednak wole swoje KD od sali kinowej.

Tymbardziej że do najbliższego kina mam jakieś 40 km.

Jedyny wielkim plusem kina jest to że jakieś pół roku wcześniej mogę obejrzeć film zanim wyjdzie na dvd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.