Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer DV-565 vs. Panasonic S47

Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Będę wdzięczny za wszelkie informacje na temat odtwarzaczy DVD panas. s47 i pioneera 565.

Który z nich jest lepszy? (biorąc pod uwagę głównie jakość obrazu, dźwięku w filmach i ilości funkcji)

Jakie są różnice? Z tego co wiem to 565 obsługuje SACD a Panas nie.

Z góry dzięki Wam za opinie i rady :).

https://www.audiostereo.pl/topic/7433-pioneer-dv-565-vs-panasonic-s47/
  • 2 tygodnie później...

Ja mam pionka 565. Nawet na moim telew o przek 44 cale jest OK. Można konwertować na progresywny NTSC sygnał nagrany w PALu. Dzwięk BDB.

pozdr

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

656 ma dźwięk lepszy od 565 (porównywałem przed kupnem) oba mają SACD, 656 jest modelem starszym ale za to z wyższej półki (pierwsza cyfra w oznaczeniu oznacza "wysokość" modelu). Jesli nie masz oddzielnego odtwarzaca CD polecam zdecydowanie Pioneera 656. Co do Panasa nie wiem nie sluchałem, opinie innych co do tej marki nie są jednak najlepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.