Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner Radmor 5412 czy wzmacniacz Yamaha AV-M77

wojtektorr

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat czy kupić Radmora którego trzeba trochę poprawić, coś nie styka to pokrętła brakuje czy Yamaha w bardzo dobrym stanie, który ma lepszą jakość dźwięku, który byście wybrali?

Zdecydowanie ten zepsuty i z gorszą jakością dźwięku.

A tak na poważnie to nie napisałeś nic o Twoich oczekiwaniach (niestety typowe na tym forum). Według mnie Radmory 5412 są zbyt drogie jak na ich możliwości. Za podobne ceny można znaleźć japońskie wzmacniacze. Chociaż jeśli szukasz dyskotekowego brzmienia to może Ci się Radmor podobać- u mnie kiedyś ten typ grał z mięsem i miał możliwość dużego podbicia basu (+5db na basie w Radmorze =/= +5db na basie w Yamasze). Ale na tym kończą się jego "zalety".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.